TV

Pratite nas na Google news

Nikad bolja sezona na OBN-u: Sve što trebate od televizije ove jeseni

Nikad bolja sezona na OBN-u: Sve što trebate od televizije ove jeseni
Foto: N.N. | Nikad bolja nova sezona na OBN-u: Sve što trebate od televizije ove jeseni
PR

​Nova sezona na OBN-u počela je prije nekoliko dana, a već se bilježe gledanosti koje čak premašuju i očekivanja.

Gledateljke OBN-a najviše je obradovao povratak mega-uspješnih turskih sapunica "Elif", “Ranjene ptice“ i “Dženet“ koje su u prethodnim sezonama okupile veliki broj fanova.

Serija "Elif" je u središtu pozornosti jer je ovo završna sezona i do nove godine će se rasplesti priča o djevojčici s kikicama koja je zaludjela svijet. “Ranjene ptice“, koje su produkt istih producenata, već sada se pokazuju kao dostojna serija nasljednica, a “Dženet“ podsjeća na nekad vrlo uspješne američke hollywoodske serije. Pored ovih sapunica i “Dila“ je pokazala svoju snagu u terminu od 19 sati, a saga o divljoj ljubavi sviđa se mlađoj publici.

Serije su samo dio programa OBN-a ove jeseni, jer nikad više je i emisija domaće produkcije. Tu će biti najzabavniji kulinarski show “Moja draga je chef“, koji je u prvoj sezoni pobrao sve simpatije. Novi termin nedjeljom popodne biće savršen za porodična okupljanja.

Najdugovječnija emisija OBN-a “Stol za 4“ osvježena je novim konceptom. Pobjednik nedjelje dobija novčanu nagradu od 500 KM, što je takođe novitet ove jeseni. Uskoro će gledaoci uživati i u bosanskohercegovačkom izdanju “Shopping Kraljice“, a kasting za show održaće se 28. septembra.

Početak nove sezone obilježiće i show “Ljubav je na selu“ koji u 11. sezoni ide izvan granica Balkana sa nikad zanimljivijim farmerima i tragačicama za ljubavi. Dio sheme biće i odlični AMC-jevi dokumentarci kao i sportski sadržaji: magazin “Petkom o sportu“ i Enfusion. Pored spomenutih osvježenja tu su i sada već legendarne emisije OBN-a “Dejana Talk Show“, “Iz bakine kuhinje“,“ Vox populi“, “Domaće je domaće“ i “OBN Info“.

Sve što trebate od televizije ove jeseni donosi OBN.

OBN

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije