TV

Njihova spektakularna Novogodišnja priča će vas najbolje pripremiti za najluđu noć

Njihova spektakularna Novogodišnja priča će vas najbolje pripremiti za najluđu noć
Foto: Ustupljena fotografija | Njihova spektakularna Novogodišnja priča će vas najbolje pripremiti za najluđu noć

Odabrano društvo, odlična muzika, bogata ukusna trpeza, omiljeno piće i veselje – svakom dosta za nezaboravan doček Nove godine, a toga će, kažu ATV-ovci, u njihovoj 'Novogodišnjoj priči' biti napretek. Zato vas pozivaju da im se u danas obavezno pridružite, tačno u 13 časova, jer će sve prštati od prave novogodišnje euforije.

Godinu u kojoj se ova medijska kuća 'vratila' ćiriličnom pismu, predstavila svoj novi logotip, osvojila mnoštvom formata u domaćoj produkciji i dokazala da 26 godina s pravom nosi epitet prve, autentične i drugačije, poručuju, dostojno će proslaviti i svojim gledaocima pokloniti program za pamćenje.

Domaćini, nema im mane – provjerenom tandemu, Dragani Božić i Milici Nogo, pridružiće se uvijek rado viđeno lice ATV-a, Predrag Ćurković, a Nikolina Đekanović i njena muzička ekipa pobrinuće se da novogodišnja čarolija bude još veličanstvenija i to neprolaznim hitovima za ples.

Očekuje vas pregršt zanimljivih prazničnih priča, ispunjenih iskrenim željama, pažljivo odabrani gosti, koji će zajedno sa voditeljskim triom, druženje pretvoriti u pravi spektakl, a ono što posebno ističu je darivanje – gledaoce očekuje pregršt vrijednih poklona i želja.

Ko još sumnja da će najbolje pripremanje za najluđu noć biti na ATV-u?

Uz pozivnicu na najbolje praznično druženje ATV-ovci vam od srca žele mnogo zdravlja, radosti, uspjeha i nezaboravih uspomena!

ATV-ova 'Naša novogodišnja priča' danas u 13 časova!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije