TV

Nova sezona omiljenog kviza "Jedno pitanje": Od 14. marta četvrtkom u 21 sat na UNA TV

Nova sezona omiljenog kviza "Jedno pitanje": Od 14. marta četvrtkom u 21 sat na UNA TV
Foto: Ustupljena fotografija | Nova sezona kviza omiljenog kviza "Jedno pitanje": Od 14. marta četvtkom u 21 sat na UNA TV

Posle velikog uspeha prve sezone, UNA televizija u koprodukciji sa svetskom kućom NBCUniverzal Formati, koji čine deo Univerzal Internacional Studija, divizije Univerzal Studio Grupe, sa velikim zadovoljstvom donosi novu sezonu omiljenog porodičnog kviza „Jedno pitanje” koji će se emitovati od 14. marta, svakog četvrtka u 21 sat na UNA TV.

Publiku je oduševilo i to što se u ulozi voditeljke nalazi jedno od omiljenih TV lica širom regiona - Marija Kilibarda. Lepa voditeljka od samog starta verovala je u uspešnost projekta, i ne sumnja da će isto interesovanje za kviz biti i sada:

 "Toliko smo novca podelili, tako mnogo se zabavili i mnogo toga naučili, da nije ni čudo što čitav tim jedva čeka da druga sezona startuje sa emitovanjem", i dodaje da nova sezona donosi i neka nova pravila:

 "Napravili smo jednu značajnu izmenu koja takmičarima malo olakšava put do tačnog odgovora na jedno pitanje. Za razliku od prve sezone, kada smo im nudili 20 odgovora, smanjili smo taj broj na 16. Dakle, sada naši parovi dobiju to čuveno „jedno pitanje” i 16 odgovora, među kojima je onaj tačan. Ako ga znaju ili na sreću pogode, mogu da osvoje neverovatnih 10.000 evra. Takođe su nam se pored takmičara iz Srbije i BiH, sada pridružili i takmičari iz Crne Gore i uneli u projekat novi šarm i drugačiji pristup igri."

U svojoj bogatoj medijskoj karijeri Kilibarda se prvi put, ali veoma uspešno, susrela sa ovakvim tipom emisije, te zato lepa voditeljka s razlogom jedva čeka početak nove sezone:

"Ponosna sam na produkciju koja je obezbedila najveći nagradni fond na ovim prostorima, za jedan kviz i što je prepoznala ovu licencu kao nešto što će biti voljeno i rado gledano na našem podneblju, ali i na takmičare koji shvataju koncept igre u paru. Udružuju snage i znanja, veruju jedni drugima i daju nam mnogo zabave, logike, snalažljivosti. Neretko igraju na kartu sreće i tada je stvarno uzbudljivo za gledanje. Zato pozivam ljubitelje kvizova, da nam se pridruže u novoj sezoni. Ko zna, možda ih inspirišemo da se prijave za treću. Ako ne, uživaće iz udobnosti svog doma, dok proveravaju sopstvena znanja."

Budite na UNA televiziji sutra od 21 čas jer vas čeka premijerna epizoda druge sezone kviza i nova dva takmičarska para, koji će pokušati da se izbore za što veću novčanu nagradu ako tačno odgovore na postavljeno samo jedno pitanje.

"Jedno pitanje" je emisija licencirana od strane NBCUniverzal Formata, koji su deo Univerzal Internacional Studija, divizije Univerzal Studio Grupe. Originalna verzija kviza emitovana je na Kanalu 4 u Velikoj Britaniji, u produkciji Chalkboard TV i Motion Content Group. Pored znanja koje je potrebno da se osvoji novčana nagrada od čak 10.000 evra, neophodna je intuicija, malo sreće, ali i neizostavna pomoć voditeljke - a pravila su jednostavna: Takmičarski par od voditeljke dobija jedno pitanje i 16 odgovora, gde će sistemom eliminacije, pokušati da dođu do jedinog ispravnog odgovora. Ako takmičarski parovi uspeju da savladaju sve korake koji su pred njima, čeka ih vredna nagrada u iznosu od 10.000 evra.

UNA TELEVIZIJA dostupna vam je putem:

    MTEL (na poziciji 22)

    SUPERNOVA

        BlicNET (na poziciji 19)

        Elta Kabel (na poziciji 19)

        Telrad (na poziciji 19)

        KALDERA KDS (na poziciji 19)

    TELEMACH

        HS Kablovska Televizija (na poziciji 69)

        HKB Net (na poziciji 69)

        M&H Company (na poziciji 69)

    BH Telecom (na poziciji 54)

    MUX D digitalno emitovanje (na poziciji 2)

    HomeTV – Eronet (na poziciji 30)

    TXTV (na poziciji 168)

    mSAT - Lista 1 (na poziciji 120) i Lista 2 (na poziciji 66)

    MAX TV (na poziciji 20)

    WIRAC (na poziciji 22)

    TERC KTV (na poziciji 130)

    MEDIASKY (na poziciji 25)

    AMBNET (na poziciji 12)

    Stokic KDS (Doboj) - na poziciji 24

    Miss KDS (Bihać) - na poziciji 202

    KDS Ortak (na poziciji 35)

    Logosoft (na poziciji 630)

    DINNET na poziciji 30

    KTV E-G-E na poziciji 12

    Global IPTV (Gradačac) na poziciji 9

    Global IPTV (Gradačac) na poziciji 4 - RS

    ZipZap IPTV (Zenica) na poziciji 23

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije