TV

Nove sezone emisija: Novi formati za početak sezone!

Nove sezone emisija: Novi formati za početak sezone!
Foto: Promo | Nove sezone emisija od 5. februara: ATV-ovci spremili novitete u novoj sezoni

Od danas, 5. februara, na programu ATV-a počinju nove sezone dobro poznatih emisija u domaćoj produkciji, koje će kao i do sada otvoriti zanimljive priče iz svijeta politike, ekonomije i privrede, sporta, života poznatih, turizma, te otkriti priče ljudi iz Nove sezone emisija: Novi formati za početak sezone!

Ponedjeljkom u 18 časova i 20 minuta vas očekuju najljepše priče iz cijele Republike Srpske u emisiji "Naša Srpska" koju uređuje i void Jelena Gragovac, utorkom u istom terminu emisija o ekonomiji i privredi "Biznis klub", koju uređuje i vodi Kristina Sekerez, a od 20 časova i 10 minuta emisija "Dosije", koja otvara priče o ubistvima, ratnim zločinima, kao i herojima našeg i prošlog vremena, te one "teške" teme koje novinarskim umijećem nađu svoj put do javnosti.

Srijedom u 18 časova i 20 minuta očekuje vas emisija Narod priča" pod uredničkom I voditeljskom palicom Biljane Stokić, koja kroz razgovor sa narodom gradi priče o životu i domovini iz svih krajeva Srpske. U 20 časova srijedom očekuje vas politički tok šou "Imate riječ sa Milijanom Kos", u kojem glavna i odgovorna urednica informativnog

programa otvara najaktuelnije teme sa eminentnim sagovornicima sa političko-javne scene.

Petkom u 18 časova i 20 minuta donose emisiju "Energo klub", koju uređuje Bojan Nosović, a vodi Kristina Sekerez o aktuelnostima iz svijeta energetike, a od 20 časova i 10 minuta na programu ATV-a vas očekuje dinamična političko-debatna emisija "Priča se...", koju uređuje i vodi Davor Stanković, a otvara aktuelne teme i događaje koji su obilježili sedmicu.

Od četvrtka u programu ATV-a gledaoce očekuje novi format – "Olimpijska zima" i donijeće zanimljive priče sa Jahorine i na poseban način obilježiti 40 godina od Olimijskih igara. Od idućeg četvrtka na programu ATV-a od 20 časova očekuju vas i novi, uvijek zanimljivi razgovori "Tet-a-Tet sa Tatjanom Trninić". Zanimljiv i drugačiji pregled sedmice uz Tatjanu Trninić i Milijanu Kos u emsiji "Na tapetu" očekuje vas od naredne subote u 20 časova, a uskoro stižu i nove priče sa sportskih terena "Na ivici terena", urednika i voditelja Andreja Kneževića i Ivana Dragičevića, a onda i zanimljiva gastronomska putovanja glumca i kuvara Lazara Petrovića.

Sa ATV-a poručuju da ne mijenjate kanal, i dodaju da ne propustite i jutarnji program "ATV Jutro" radnim danom od 7 časova i vikendom od 8 časova i 30 minuta, popodnevni magazin "Centar dana" radnim danom od 16 časova i 50 minta, "Centralne vijesti" i od ponedjeljka do subote u 19 časova, "Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem" nedjeljom u 19 časova, kao i Večernje vijesti od utorka do petka u 22 časa i 10 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije