TV

Novo odlaganje serije "Ako kralj izgubi"

Novo odlaganje serije "Ako kralj izgubi"
Foto: Twitter / Printscreen | Novo odlaganje serije "Ako kralj izgubi"
Nezavisne novine

Serija "Kral Kaybederse" ("Ako kralj izgubi") nastavlja da privlači veliki interes i pažnju među fanovima turskih TV serija. Dok se čeka početak snimanja ovog projekta, stižu nove, iznenadjujuće vijesti da projekat dobija odlaganje.

Nova turska serija "Kral Kaybederse" ("Ako kralj izgubi") je zasnovana na noveli Gulseren Budajičioglu, kao i mnoge prije nje. Rad na scenariju ovog novog projekta traje već 5 godina. U toku 2017. godine, producenti su željeli da Erkan Petekaja tumači glavnu ulogu u seriji. Međutim, scenario tada nije zadovoljio producente i snimanje je odloženo do daljeg.

Onur Guvenatam, koji je prvi čovjek i osnivač kompanije OGM Pictures je nastavio rad na ovom projektu. Kenan Imirzalioglu je bio najavljen kao glavni glumac, međutim, tada Kenan nije želio da se vraća na TV ekrane. Poslije svega toga, Kivanc Tatlitug je bio "meta“ i praktično dogovorio sve uslove oko serije. Scenaristi koji su radili projekat "Masumlar Apartmani" ("Apartmani nevinih") su nastavili da rade na scenariju za novu TV seriju. Tada scenario nije zadovoljio Kivanca, koji je odlučio da napusti ovaj projekat.

Tu nije kraj. Pričalo se da je OGM Pictures je postigao dogovor sa Urazom Kajgilarogluom. Zvaničnih potvrda na tu temu nije bilo, a donijeta je odluka da se snimanje serije odloži za narednu godinu. Producent Onur Guvenatam koji je za seriju "Kral Kaybederse" ("Ako kralj izgubi") potpisao ekskluzivan ugovor sa kanalom "Star TV" je odlučio da se snimanje odloži, a da serija bude emitovana tek na jesen 2023. godine. Kako sada stvari stoje, mjesto glavnog glumca je i dalje upražnjeno, prenosi "TVexposed".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije