TV

OBN za Valentinovo nudi ponešto i za momke i za djevojke

OBN za Valentinovo nudi ponešto i za momke i za djevojke
Foto: Ilustracija | OBN za Valentinovo nudi ponešto i za dečke i za djevojke

Na praznik zaljubljenih OBN će gledateljkama pokloniti novu seriju "Bella", a gledateljima utakmicu Lige prvaka Real Madrid – PSŽ. Naravno, oba sadržaja mogu gledati zajedno i tako pobijediti muško-ženske predrasude o TV sadržajima.

Momci će se damama pridružiti na premijeri serije "Bella" u 17:55h, nakon "Stola za 4". Priča je to o istinskoj ljubavi koja je vrijedna svake žrtve. Bella je odlučila žrtvovati svoj život na zapadu i moderna shvatanja zbog ljubavi prema Hazaru, koji je vodi u svoje selo na jugu Turske. Tamo će ih dočekati bijes Hazarove bivše djevojke što će zapaliti odnose između dvije obitelji. Strasna ljubavna priča donijeće dosta komičnih situacija i prevrate u radnji nekrarakteristične za turske sapunice. U naslovnim ulogama nastupaju lijepi i mladi Džesika Mej i Tolga Mendi.

Dame bi se momcima morale pridružiti na gledanju utakmice mjeseca Real Madrid – PSŽ koju OBN prikazuje od 20:35 h. Pored sjajnog fudbala i vrhunskih poteza, na terenu će biti neki od najskupljih fudbalera današnjice: Nejmar, Ronaldo, Bale i Mbape. Uvodna emisija počinje već od 20:25 h, a nakon odigranih 90 minuta očekuju vas analiza i svi golovi iz dva večerašnja susreta. Ovu utakmicu nazivaju finalom prije finala. Branilac naslova protiv prvog favorita ove godine, sasvim je dovoljna preporuka za sve ljubitelje spektakla.

Provedite zimsku večer uz OBN i vrhunske premijerne sadržaje  za sve polove i generacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije