TV

Objavljeno kada kreće nova sezona "Kamiondžija d.o.o."

Objavljeno kada kreće nova sezona "Kamiondžija d.o.o."
Foto: Printscreen/Youtube | Objavljeno kada kreće nova sezona "Kamiondžija d.o.o."

Nova sezona serija “Kamiondžije d.o.o.”, u režiji Filipa Čolovića, pred televizijsku publiku stiže 8. aprila. Vikendom od 20 časova na Prvom programu RTS-a, pratićemo priču o običnim ljudima koji pokušavaju da savladaju nedaće i izbore se za svoje parče sreće.

Nastavak serije “Кamiondžije” donosi nove ljubavne, poslovne, finansijske, porodične i druge avanture šoferskog dvojca –Baje i Žiće. U trećoj sezoni, dobro poznatoj glumačkoj ekipi pridružila su se i neka nova imena.

Serija “Kamiondžije d.o.o.” počela je slučajnim susretom Žiće, bivšeg šofera, a potom bibliotekara u maloj seoskoj školi u okolini Uba – i Baje, vozača autobusa u gradskom saobraćajnom preduzeću u Ubu. Taj susret je u potpunosti izmijenio njihove živote, piše Telegraf.

Njihove avanture, u novoj sezoni serije “Kamiondžije d.o.o.”, počinju tako što oni sve teže dolaze do novca prevozeći robu. Procjene da je isplativije da se bave prevozom gasterbajtera, pa odluče da idu na časove nemačkog jezika.

Planove im pokvari kazna koja je usledila nakon njihove vožnje u pijanom stanju.

Komedija po žanru, serija je svojevrsni omaž „Kamiondžijama“ iz sedamdestih godina, koje je osmislio scenarista Gordan Mihić.

Žiću igra Tihomir Stanić, a Baju – Nenad Jezdić. U brojnoj glumačkoj ekipi, između ostalih, su i Paulina Manov, Tanja Pjevac, Branislav Zeremski, Anka Gaćeša Kostić, Marko Gvero, Iva Ilinčić, Jovana Gavrilović, Andrej Šepetkovski i drugi.

Serija je nastala u produkciji RTS-a, a izvršni producent je Nira Pro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije