TV

Nova emisija “Podne” na UNA televiziji

Nova emisija “Podne” na UNA televiziji
Foto: N.N. | Nova emisija “Podne” na UNA televiziji

Od ponedjeljka, 11. septembra, svakog radnog dana u 12h. Voditelji Dejana Rosuljaš i Mersad Sirajić: “Dinamično, lepršavo,informativno i zabavno uz puno pozitivne energije”

Gledaoce Una televizije, ove jeseni očekuje raznovrstan i izuzetno bogat programski sadržaj, a u tom duhu od ponedeljka, 11. septembra startuje nova emisija “Podne”, koja će svakog radnog dana tačno u to vrijeme pružati ne samo najvažnije i akutelne informacije iz svih društvenih oblasti, već i bogatu razonodu.

Voditelji “Podneva” su dobro poznato TV lice Dejana Rosuljaš i mladi kolega Mersad Sijarić, koji ne kriju veliko uzbuđenje pred sami početak emisije:

„Rekla bih da mi je emisija „Podne“, moja zona komfora, dobro poznat teren i lijepo se s vremena na vrijeme podsjetiti nekih formata u kojima smo uživali. Kod mene treme nema nikada, nakon 20 godina, televizija i ja smo se srodili tako da osjećaj kada stanem ispred kamere jednak je onom kada sam sa najboljom prijateljicom. U emisiji „Podne“ svakog radnog dana, prolazićemo kroz sve segmente života i teme koje nas okružuju, imaćemo zanimljive goste i naše reportere koji će se javljati iz svih krajeva države, tako da vjerujem da će našim gledaocima biti zanimljivo“, kaže popularna voditeljka i dodaje:

„Podne je dinamična, lepršava, informativna ali i neopterećujuća emisija“.

Dejana ima samo riječi hvale za svog kolegu Mersada: „Ja sam navikla držati sve konce u svojim rukama kroz svoju autorsku emisiju “Dejana Talk Show”, koja je trajala više od deset godina i doživjela skoro 1000 izdanja. No, bez obzira na činjenicu da sam dugo bila solo igrač mislim da se solidno snalazim i u timu. Tako da povremeno volim zaigrati timski, ovog puta je kraj mene kolega Mersad, mlad, kulturan i lijepo vaspitan momak, sa velikim potencijalom u ovom poslu, kod koga osjetim onu prekrasnu želju da se izdvoji iz mase i pronađe svoje mjesto u svijetu medija, uopšte ne sumnjam da će uspjeti u svom naumu“.

Šarmantni Mersed je svoju prezentersku karijeru započeo upravo na Una televiziji, a sada će rame uz rame sa Dejanom, voditi jednu konceptualno zahtjevnu emisiju, koja se emituje uživo: “Veoma brzo sam shvatio u ovom poslu da prezenterstvo nudi širok spektar kreativnog izražavanja, što je nešto prema čemu sam težio cijelog života i nešto bez čega bi sada teško zamislio svoj život. Iz tog razloga sam širokih ruku prihvatio priliku da napravim korak dalje u tom polju i jako sam uzbuđen zbog toga. “Podne” je jako dinamična emisija sa širokim spektrom tema, veoma zanimljivim gostima i sa puno, puno pozitivne energije!”.

Mladi voditelj ne krije zadovoljstvo što će sarađivati s jednim od najvećih TV lica:

“Dejana je jedno od rijetkih televizijskih ličnosti za koje sam znao prije nego što sam počeo raditi na televiziji. Samim time jedno je od rijetkih televizijskih lica kojima sam bio impresioniran i prije toga, međutim ona prava impresija nastala je nakon što sam je upoznao. Teško je naći dovoljno velike riječi zahvalnosti koje joj dugujem, čak i u ovom kratkom periodu poznavanja. Od prve sekunde našeg telefonskog poziva osjećao sam se ugodno u njenom društvu, a to je samo raslo svakim narednim susretom. Pomoć koju mi je pružila je pomoć kakvu samo možete poželjeti, kada se uputite u jedno posve novo iskustvo, ali ponekad mi se čini da, kada bi mi neko i dao tu opciju, ni sam sebi ne bih mogao zaželjeti bolju kolegicu. U svakom smislu riječi, Dejana je moj televizijski sensei i veliko je zadovoljstvo biti u njenom društvu - kako na poslu tako i mimo njega. Stoga ću iskoristiti i ovu priliku, kao i svaku drugu koja se ukaže, da joj se još jednom zahvalim za sve i da podignem čašu za što dužu saradnju i još duže prijateljstvo!

“Podne” na UNI pokrivaće sve društveno aktuelne teme, one koje utiču na svakodnevni život građana i od šireg su značaja za zajednicu – povećanje penzija, drušveno-politčki događaji, kulturne i zabavne manifestacije, priče o talentovanim ljudima, zanimljive ankete, kulinarski i medicinski savjeti uz mnogobrojne goste u studiju.

UNA TELEVIZIJA dostupna vam je putem:

* MTEL (na poziciji 22)

* SUPERNOVA

* BlicNET (na poziciji 19)

* Elta Kabel (na poziciji 19)

* Telrad (na poziciji 19)

* KALDERA KDS (na poziciji 19)

* TELEMACH

* HS Kablovska Televizija (na poziciji 69)

* HKB Net (na poziciji 69)

* M&H Company (na poziciji 69)

* TrionTel (na poziciji 69)

* BH Telecom (na poziciji 55)

* HomeTV – Eronet (na poziciji 30)

* TXTV (na poziciji 168)

* MUX D digitalno emitovanje (na poziciji 2)

* mSAT - Lista 1 (na poziciji 120) i Lista 2 (na poziciji 66)

* MAX TV (na poziciji 20)

* WIRAC (na poziciji 22)

* TERC KTV (na poziciji 130)

* MEDIASKY (na poziciji 25)

* AMBNET (na poziciji 12)

* Stokic KDS (Doboj) - na poziciji 24

* Miss KDS (Bihać) - na poziciji 202

* KDS Ortak (na poziciji 35)

* Logosoft (na poziciji 630)

* DINNET na poziciji 30

* KTV E-G-E na poziciji 12

* Global IPTV (Gradačac) na poziciji 9

* Global IPTV (Gradačac) na poziciji 4 - RS

* ZipZap IPTV (Zenica) na poziciji 23

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije