TV

Odmetnica najavljuje povratak latino serija na OBN TV

Odmetnica najavljuje povratak latino serija na OBN TV
Foto: N.N. | Odmetnica najavljuje povratak latino serija na OBN TV
N.N.

Jedna od najuspješnijih telenovela u novije vrijeme u Kolumbiji, Odmetnica, počinje novu eru latino sapunica na OBN TV. Ovu ćete seriju gledati radnim danom u 16 sati.

“La nina“, kako joj je originalni naziv, bavi se sasvim ozbiljnim temama koje su u Kolumbiji nametnute posljednjih godina.

Svi znamo kako u ovoj latino-američkoj zemlji vlada haos. Riječ je o fikcijskoj drami koja je bazirana na stvarnoj priči o djevojčici Belky koja je odrasla u šumama kao pripadnica ilegalne vojske. U jednom trenutku, kao već odrasla djevojka, shvata kako mora izaći iz tog opasnog svijeta i vratiti se stvarnom životu. Pratimo proces njenog uključivanja u život Bogote, dok pokušava ostaviti prošlost iza sebe i okrenuti se budućnosti. Neće joj biti nimalo lako suočiti se sa velikm gradom dok joj prošlost stalno podmeće klipove.

Iako se dotiče sukoba u Kolumbiji, ova serija se maknula od uobičajenog „narko-kartel“ žanra kojeg poznajemo kada je produkcija iz ove zemlje u pitanju. Priča je fokusirana više na životne teme: strast, ljubav i životne ciljeve. Sjajna glumačka ekipa sačinjena od Ane María Estupiñán, Carlosa Sancheza, Victorije Ortiz i drugih, učinit će vam gledanje ove telenovele nezaboravnim.

Serijom “Odmetnica“ započeće jedan mali val latino serija u programu OBN TV-a, jer su to gledaoci tražili.

“Za sve vjerne gledatelje, ali i one koji će to tek postati, pripremamo mnoga iznenađenja u jesenskoj šemi. Samo im jednostavno poručujemo: Dopustite da vas zabavimo,“ kaže PR OBN-a Saša Martić.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije