TV

Popularni pjevači kuvaju s partnerkama i pomažu unesrećenima

Popularni pjevači kuvaju s partnerkama i pomažu unesrećenima
Foto: N.N. | Popularni pjevači kuvaju s partnerkama i pomažu unesrećenima

Kulinarski show za parove "Moja draga je chef" još će ove nedjelje biti u humanoj misiji, a već od naredne počinju prave takmičarske emisije.

Iako je riječ o humanitarnim emisijama takmičarskog duha, dobrih fora i sjajne pjesme ne nedostaje. Treće nedjelje u novoj sezoni kuvaće popularni pjevači Amel Ćurić, Fatmir Sulejmani i Stefan Živojinović s partnerkama.

Amel Ćurić je, kao i uvijek, bio spreman da napravi show i povede zabavu u sasvim drugom smjeru od kuvanja. Ipak, na kraju su svi bili zadovoljni učinkom mladih pjevača u kuhinji.

Pobjednik je svoju nagradu proslijedio Javnoj kuhinji Stari Grad u Sarajevu.

Na meniju su i dalje tri jela koja će za neke kandidate biti veliki zalogaj, a za neke mačji kašalj.

U ostatku sezone, nakon ovih specijalnih humanitarnih emisija, nastavljamo sa anonimnim parovima koji će se takmičiti za 1.000 KM za sebe. Ove sezone majstor Vjeko Kramer spremio je zahtjevnije recepte, ali biće tu i poneka slastica, što do sada nije bio slučaj.

Od mnoštva prijavljenih parova OBN ekipa je izabrala najatraktivnije, jer ovo nije takmičenje samo u kuvanju nego i ukupan utisak igra veliku ulogu. Kada počnu takmičarske emisije OBN će ponovno na svom Facebooku organizovati nagradnu igru za pratioce koji će moći glasati za svoj najsimpatičniji par.

Emisija je na programu i ove nedjelje u 17:30. Pored ovog showa ne propustite ni ostali zabavni program ovog vikenda na OBN-u "Iz bakine kuhinje" i "Dejana Talk Show"!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije