TV

Potresna sudbina bivše heroinske zavisnice rasplakala voditeljke "Donne"

Potresna sudbina bivše heroinske zavisnice rasplakala voditeljke "Donne"
Foto: Ustupljena fotografija | Potresna sudbina bivše heroinske zavisnice rasplakala voditeljke "Donne"
N.N.

Najnovija epizoda "Donne"” bavi se jednom jako teškom temom - "Da li nam je droga dostupnija nego ikada?".

Prije glavne teme Nikolina, Baya i Dejana standardno će "pretresti" odlazeću nedjelju, a nakon toga videćete šta o svojoj zavisnosti ima da kaže roker Goran Bare. Saznaćete i koji to ''Ex Yu'' grad ima više konzumenata droga od Amsterdama.   

Gosti najnovijeg izdanja "Donne" su psihijatar i vlasnik klinike za bolesti zavisnosti doktor Gari Švrakić Surak i bivša zavisnica Ana Đerković, koja je smelo ispričala svoje iskustvo višegodišnjeg konzumiranja heroina. 

"Da bih krenula da se lečim trebalo je da mi se dogodi niz katastrofa u životu. Sestra mi je umrla pred očima od prevelike doze, majka mi je umrla od raka pluća, a dete mi je završilo u domu za nezbrinutu decu", hrabro je ispričala Ana.  

"Ja vas sad gledam i plačem", rekla je Nikolina Pišek, kada su se spomenula djeca i briga o njihovoj budućnosti.  

Vrlo važan segment u emisiji zauzela je i edukacija, pa je doktor Gari Švrakić Surak ispričao sa kakvim se sve slučajevima susreće kada su zavisnici u pitanju. 

Ana je otkrila još potresnih detalja iz svog života: "Žao mi je za svu bol koju sam prouzrokovala mojima”, kroz suze je rekla Ana, koja trenutno i sama pomaže zavisnicima kroz Reto centar.   

Nikolina, Dejana i Baya pitale su doktora kako postupati sa djecom, kako ih nadzirati, a u krajnjoj liniji i kako ih pripremiti za sve izazove koji ih mogu snaći kada je droga u pitanju. 

Hrabru i jako potresnu ispovijest Ane Đerković, kao i savjete doktora kada su droge u pitanju, pogledajte u subotu 3. decembra od 15.05 časova na UNA TV u još jednom izdanju emisije "Donna”. 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije