TV

Poznato kada počinje zadnja sezona "Krune"

Poznato kada počinje zadnja sezona "Krune"
Foto: Twitter/Printscreen | Poznato kada počinje zadnja sezona "Krune"

Posljednja sezona serije "Kruna" biće objavljena u dva dijela krajem godine, najavio je striming servis "Netflix".

Prvi dio šeste sezone drame o britanskoj kraljevskoj porodici biće objavljen 16. novembra, a posljednje epizode biće dostupne od 14. decembra, prenosi "Euronews".

Peta sezona bavila se događajima nakon razvoda tadašnjeg princa Čarlsa i Dajane, dok posljednja pokriva period od tragične smrti princeze 1997, kao i period vladavine Tonija Blera i početak veze princa Vilijama i Kejt Midlton.

Takođe, u nastavku se može očekivati još uzbudljivih događaja iz 2001. godine, budući da je tada princ Hari "uhvaćen" kako, navodno, "redovno konzumira marihuanu i alkohol", nakon čega ga je otac poslao na rehabilitaciju. Britanski tabloidi su tada izvještavali i o tome da su oba britanska princa, baš kao i Kejt Midlton bili stalni gosti londonske klupske scene.

Vilijam i Kejt su nakratko raskinuli 2007, prije nego što su se pomirili i potom vjenčali u Vestminsterskoj opatiji u Londonu 2011.

Nakon smrti kraljice Elizabete Druge, produkcija "Krune" je pauzirana, ali je neimenovani prijatelj kralja Čarlsa za britanske tabloide nazvao predstojeću sezonu kao "eksploatatorsku". On je kazao da "Netflix" "ne brine o narušavanju reputacije ljudi". 

"Ono što ljudi zaboravljaju je da su stvarna ljudska bića i stvarni životi u središtu svega ovoga", rekao je tada kraljevski insajder. 

Britanska Vlada je 2020. godine tražila od produkcije "Krune" da prije svake epizode prikazuje odricanje od odgovornosti i jasno navede da su događaji izmišljeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije