TV

Premijera najboljeg serijskog programa ove jeseni na ATV

Premijera najboljeg serijskog programa ove jeseni na ATV
Foto: N.N. | Premijera najboljeg serijskog programa ove jeseni na ATV
N.N.

Večeras od 20 časova na ATV-u pratite premijeru najboljeg serijskog programa ove jeseni: premijeru druge sezone najgledanije domaće serije "Igra sudbine" i premijeru nove hit serije "Kolo sreće" koja stiže iz produkcijske kuće koja potpisuje upravo "Igru sudbine", ali i hit serije Istine i laži' i "Tate".

"Igra sudbine" - najgledanija serija u regionu, telenovela koja je intrigama, preprekama i jedinstvenim sudbinama, kao i strastvenim ljubavima i prijateljstvima, likovima i situacijama opčinila sve ispred "malih ekrana".

Nakon šokantnog kraja prve sezone, na ATV se vraća sa novih 100 epizoda. I druga sezona biće u znaku najpopularnijih likova - porodice Kanački, oko koje se obrću sva dešavanja i uzbuđenja. "Lajt" motiv će i dalje biti riječi glavne junakinje Ade Kanački (Milica Milša) da je porodica najvažnija i da se samo zbog nje i pravde ona bori i ujeda kao ris.

"Kolo sreće" - uzbudljiva priča o Mari Raketić, glavnoj junakinji koja je vrijedna i skromna žena, samohrana majka koja radi na pijaci. Mara se na sve načine bori da izađe na kraj sa svim nedaćama i da svojim ukućanima obezbijedi najbolji život. Osim toga, Maru muče tajna i grijeh iz prošlosti, davne mladosti, koju želi da ispravi. Jednog dana, Marin život se u potpunosti mijenja - osvaja premiju na lutriji i preko noći postaje jedna od najbogatijih žena u zemlji.

Emitovanje serija "Igra sudbine" i "Kolo sreće" samo je uvod u brojne novitete koje je ATV pripremila za ovu jesen. ATV će narednih sedmica, osim brojnih programskih izmjena i sadržaja, predstavljati i druge atraktivne domaće i strane serijske naslove čime će zaokužiti "najbolji serijski program ove jeseni".

Seriju "Igra sudbine" možete pratiti od utorka do subote od 20 časova, nakon koje slijedi i "Kolo sreće". Zagarantovano dobro veče za cijelu porodicu i za sve uzraste i generacije.

Večeras od 20 časova budite uz premijeru najboljeg domaćeg serijskog programa. Jer najbolje večeri su one uz ATV.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije