TV

Premijera nove hit serije "Radio Mileva" na ATV-u

Premijera nove hit serije "Radio Mileva" na ATV-u
Foto: N.N. | Premijera nove hit serije "Radio Mileva" na ATV-u

U subotu u 20:00 časova na programu ATV-a imate priliku da pratite premijerno prikazivanje nove humoristične serije u produkciji RTS-a koja već sada ruši sve rekorde gledanosti.

Na naše veliko zadovoljstvo, ATV je dobio priliku da među prvima ekskluzivno emituje novu seriju koja je okupila najznačajnija imena sprskog glumišta na čelu sa Olgom Odanović koja je još jednom potvrdila da je gluma, kreativnost i nevjerovatna transformacija njen neprevaziđeni adut. 

U režiji Emira Jukića, a prema ideji Nebojše Garića, rodio se jedan mali kosmos u kojem caruje Mileva, sredovječna žena, sekretarica predsjednika Opštine u penziji, glava porodice Majstorović koju pored Mileve čine njezina kćerka Natalija (Marija Vicković) i unuka Sonja (Kristina Gavrić Bogunović). Mileva ne samo da je glava porodice, nego vedri i oblači u cijeloj zgradi, zna sve o svakome, umješana je u sve, a njeno dugogodišnje iskustvo sekretarice svemu daje poseban šarm.

Energičnost, samouvjerenost, neverovatna informisanosti i rječitost, visprena i snalažljiva Mileva, oštroumnošću i osnovnim crtama podsjeća na likove prave domaće komedije začinjene dobro poznatom nušićevskom estetikom. 

Ljepota ove univerzalne TV komedije je u tome što Jukić vješto u priču o porodici Majstorović koju portretiše sukobom tri generacije žena, njihovih stavova, osobenosti, tajni i želja, ugrađuje i priču o stanarima beogradske zdrade pod brojem 12. Tu okuplja galeriju urnebesno zanimljivih likova, stanara zgrade svih profila i generacija.

Svi oni svakodnevno prolaze kroz život Mileve, a ona kroz njihove itekako. Svi ti likovi sa sobom donose svoje priče, probleme, istinska traganja za ljepotom života. Sve je reditelj tako složio u jedan vedar, pomalo pomjeren i čudan, izuzetno zabavan svijet u kojem sve pršti od zdravog humora i predstavlja sliku naše svakodnevice i našeg mentaliteta. 

U ovoj priči nema vrijeđanja, nego je cilj da se sve generacije opet okupe ispred malih ekrana i uživaju u iskrenom smjehu, ali i da se podsjete na probleme običnog, malog čovijeka i kako ih rješiti na vedar način.

Te i takve likove maestralno donose Branislav Brstina, Dara Džokić, Tihomir Stanić, Nikola Koja, Anđelka Prpić, zaista poznati po svojim sposobnostima transformacije, a naročito kada je riječ o ovom nimalo jednostavnom i nastarijem žanru.

Ako vas ovo ostvarenje u velikoj produkciji RTS-a, sa odabranim prekaljenim profesionalcima i timom koji je radio na velikim filmskim i serijskim projektima ove medijske kuće podsjeti na bosanskohercegovački hit "Lud, zbunjen, normalan" nećete pogriješiti, jer je Jukić na našim prostorima poznat po ovom velikom ostvarenju.

Međutim, ništa nije ni približno isto, počev od likova, mjesta dešavanja, komičnih situacija i pravog beogradskog humora. 

Sigurno se nećete prevariti ako subotnje veče provedete od 20 časova uz program ATV-a, jer je prava zabava zagarantovana, koja se nastavlja svakog vikenda od 20 časova. 

I neka cijela zgrada pjeva Radio Mileva! 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije