TV

Premijerno na UNA TV: Sjajna kriminalistička španska serija “Sve ili ništa”

Premijerno na UNA TV: Sjajna kriminalistička španska serija “Sve ili ništa”
Foto: N.N. | Premijerno na UNA TV: Sjajna kriminalistička španska serija “Sve ili ništa”

UNA televizija ovog petka, subote i nedelje od 21 sat, premijerno predstavlja spektakularnu mini seriju koja je osvojila publiku širom svijeta – „Sve ili ništa”.

Smješten u svijet kockanja i inspirisan istinitim događajima, „Sve ili ništa“ je nevjerovatna kriminalistička serija španske produkcije o advokatu koja se bori s korumpiranim sistemom kako bi osvjetlala obraz svog brata koji je optužen za ubistvo. 

Ana Tramel (Maribel Verdu) je sjajan advokat krivičnog prava i nalazi se na najnižoj tački u svom životu. Ponaša se autodestruktivno i umesto da spašava živote i sprovodi pravdu, bavi se saobraćajnim prekršajima i drugim kaznama u firmi svoje najbolje drugarice. Međutim, poziv njenog, davno nestalog brata, vratiće je u akciju. Alehandro (Unax Ugalde) je uhapšen i optužen za ubistvo vlasnika kazina Gran Kastilja. Ana preuzima slučaj protiv korumpirane kockarske korporacije. 

Serija se bavi ozbiljnim posledicama koje zavisnost od kockanja ostavlja na svoje žrtve i njihove porodice, a odličan scenario I neverovatni performansi glumica Maribel Verdu i Natalije Verbeke prikovaće vas za male ekrane.  

 U susret proljećnoj programskoj šemi, UNA televizija pripremila je pažljivo odabran najkvalitetniji serijski program za svoje gledaoce. Nove životne drame vaših omiljenih TV junaka pratite u novom terminu u neverovatnom „jutarnjem maratonu”: Osveta – svakog jutra u 6.50 časova, Eliza - svakog dana od 20 časova, Nina - radnim danima od 10.15 časova, Ljubav na note - radnim danima od 11.55 časova, Savršena porodica – od 8. februara svakog dana u 15.30 časova i Distrikt 31 - svakog dana u 19 časova. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije