TV

Prva sezona Shopping kraljice u BIH: Mostarke pokazale kako se to radi

Prva sezona Shopping kraljice u BIH: Mostarke pokazale kako se to radi
Foto: N.N. | Prva sezona "Shopping kraljice" u BIH: Mostarke pokazale kako se to radi

Koncept emisije je da pet kandidatkinja dobije određenu temu prema kojoj moraju odabrati svoj outfit i predstaviti ga protukandidatkinjama, a na kraju sedmice uz pomoć Emerika Gudelja odlučuju koja je sedmična pobjednica.

Emisija "Shopping kraljica" vlada malim ekranima. Na OBN-u se počela prikazivati prva domaća sezona u kojoj ulogu modnog kritičara ima poznati regionalni stilist Emerik Gudelj.

Gudelj već dugi niz godina radi kao stilist. Bogato TV iskustvo svakako je garancija da u novom epizodama "Shopping kraljice" neće nedostajati kvalitetnih savjeta uz koje će učiti i kandidatkinje, ali i gledateljke pred ekranima.

"Snimanja su zabavna i prevagnula je ljubav prema televiziji. Iako svi znaju kako pri ocjenjivanju nemam pardona, ovoga puta sam nešto blaži jer je riječ o ženama amaterkama. Bit ću iskren i argumentirano kritizirati bez vrijeđanja", otkriva stilist.

Koncept emisije je da pet kandidatkinja dobije određenu temu prema kojoj moraju odabrati svoj outfit i predstaviti ga protukandidatkinjama, a na kraju sedmice uz pomoć Gudelja odlučuju koja je sedmična pobjednica. I takmičarke priznaju kako na televiziji sve izgleda lakše, ali je u pitanju zaista sjajna TV zabava.

"Ovo je zaista bilo nezaboravno iskustvo. Super sam se zabavila. Ekipa je bila odlična. Ocjenjivala sam realno i po onome kako je koja od protivkanidatkinja zadovoljila zadanu temu. Opet bi se prijavila i ponovila sve ovo kada bih imala šansu", kazala nam je natjecateljka iz prve sedmice Azra Ćulov.

U drugoj sedmici takmiču se kandidatkinje iz Mostara: Ana, Merima, Kristina, Tanja i Snježana!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije