TV

Pratite nas na Google news

Rada Đurić napušta RTS nakon 20 godina

Rada Đurić napušta RTS nakon 20 godina
Foto: Rada Đurić Twitter/RTS | Rada Đurić napušta RTS nakon 20 godina
N.N.

Dugogodišnja novinarka i jedno od najprepoznatljivijih TV lica RTS-a Rada Đurić napušta ovu kuću.

Naime, prepoznatljiva Rada Đurić će se priključiti timu Nove S, ali ne onako kako svi očekuju.

U početku, Rada će biti u popodnevnom programu "Među nama" dok je Nataša Miljković pristala da pomogne kolegama sa informativnog kanala N1.

"Hvala mojim dragim kolegama sa RTS-a a pre svega gledaocima koji veruju u mene svih ovih godina. Trudiću se da na Novoj ostanem stara, zato što verujem, možda kao nikad do sada, da je tako malo važno gde smo ako ne znamo ko smo. Jer, ako ne zaboravimo ko smo, onda smo uvek tamo gde i treba da budemo. Ostanimo pametni, pristojni i kod kuće. Vidimo se uskoro", poručuje Rada koja će se, zbog poštovanja mjera propisane samoizolacije po dolasku iz inostranstva, u naredne dvije nedjelje uključivati preko video linka.

Na Novoj S ne kriju da su zadovoljni novim članom svog tima.

"Uvek je zadovoljstvo objaviti kada se našem timu pridružuju novi, kvalitetni ljudi, novinari koji su godinama gradili svoju karijeru i ime i koji sada vide da je Nova pravo mesto za njih. Rada je izuzetan novinar, ima neverovatnu harizmu, ljudi je vole zbog njene spontanosti i energičnosti. Drago nam je što će svojim znanjem i iskustvom doprineti u proizvodnji još kvalitetnijeg programa kojim ćemo u ovim zahtevnim vremenima odgovoriti na potrebe gledalaca i opravdati poverenje koje nam ukazuju",  kaže izvršna direktorka kompanije United Media Aleksandra Subotić.

Rada Đurić je više od dvije decenije bila zaštitno lice emisije "Beogradska hronika" na RTS-u i sa svojom publikom je uspostavila odnos pun povjerenja jer se oduvijek zalagala za to da se čuje glas naroda ali i da ukaže na probleme sa kojima se suočavaju.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije