TV

Radost Vaskrsa u ATV-ovoj "Vaskršnoj priči"

Radost Vaskrsa u ATV-ovoj "Vaskršnoj priči"
Foto: Ustupljena fotografija | Radost Vaskrsa u ATV-ovoj "Vaskršnoj priči"
Promocija

Vaskrs je najveći hrišćanski praznik kojem je suština oprost, vjera u spasenje i novi život, onaj divni osjećaj ispunjenosti, porodične sreće i prijateljstva i vrijeme darivanja. Vrijeme kada je praznična trpeza puna, a njen najveći ukras raznobojna jaja u čast novog života, rađanja i pobjede života nad smrću. A oko nje na okupu porodica i draga lica, osmijesi i iskrene želje.

Na programu ATV-a očekuje vas praznični program "Vaskršnja priča" u kojem proslavljamo Hristovo vaskrsenje i spasenje, porodičnu radost i sreću, u prelijepom ambijentu Andrićgrada u Višegradu.

Urednica i voditeljka Dragana Božić će sa mnogobrojnim sagovornicima, te pričama iz cijele zemlje zajedno sa vama obilježiti najveći hrišćanski praznik. Tradiciju će oživjeti običajima, igrama i pjesmama KUD "Kralj Petar I Ujedinitelj" iz Višegrada. Veselje će ispratiti muzika harmonike, narodne pjesme i gusle, zdravice, te priče o očuvanju tradicije, običaja, kulture i porodice iz cijele Srpske. Takođe, poslušaćemo Vaskršnju poslanicu njegove Svetosti patrijarha srpskog Porfirija i poruke mira i ljubavi koje su nam svima potrebne.

Budite uz ATV-ovu "Vaskršnju priču" jer vas očekuje mnogo radosti, osmijeha i najljepših želja.

"Vaskršnja priča" nedjelja u 12 časova.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije