TV

"Razočarana sam": Ozloglašena voditeljka reaguje na optužbe o maltretiranju

"Razočarana sam": Ozloglašena voditeljka reaguje na optužbe o maltretiranju
Foto: Screenshot / Youtube | "Razočarana sam": Ozloglašena voditeljka reaguje na optužbe o maltretiranju
N.N.

Voditeljka Elen Dedženeris je konačno progovorila i izvinila se bivšim članovima osoblja zbog svojih negativnih iskustava, nakon što je istraga potvrdila "nedostatke u svakodnevnom upravljanju" u emisiji koju vodi.

Internu istragu emisije "Elen" pokrenula je prošle nedjelje kompanija Vorner medija, nakon što je 10 nekadašnjih članova osoblja iznijelo u javnost tvrdnju da su maltretirani. Iako, navodno, Elen nije bila lično upletena ni u jedan od incidenata, od nje se traži da progovori i preuzme određenu odgovornost.

Elen se putem pisma izvinila onima koji su zaposleni u emisiji, obećavši da će obezbijediti bolju radnu atmosferu.

"Rekla sam svima u našem prvom susretu da će ova emisija biti mjesto sreće - niko nikada neće podići glas i prema svima će se postupati s poštovanjem", piše u saopštenju.

"Očigledno se nešto promijenilo i razočarana sam zbog toga i žao mi je", nastavlja ona.

Elen je porekla da je znala za bilo kakvu nepravdu na snimanju potvrđujući da još vjeruje u moto emisije, koji glasi "da treba biti prijatan prema svima".

Voditeljka je takođe dodala da neki ljudi "nisu radili svoj posao" kako treba kada im je ostavila pojedine upravljačke elemente u emisiji.

Smatra da kao neko čije se ime vezuje za emisiju treba da preuzme dio odgovornosti i trenutno sa kompanijom Vorner medija pokušava da ispravi greške i propuste.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije