TV

Riba na torti: Poznati hrvatski kuvar u novoj gastro emisiji

Riba na torti: Poznati hrvatski kuvar u novoj gastro emisiji
Foto: Facebook/Ivan Pažanin | Riba na torti: Poznati hrvatski kuvar u novoj gastro emisiji

"Riba na torti" je nadolazeća kulinarska televizijska emisija na Novoj TV. Emisija će biti slična RTL-ovoj emisiji Večera za 5, no umjesto javnosti nepoznatih osoba u ovoj će emisiji kulinarske vještine prikazivati poznate osobe iz hrvatskog javnog, muzičkog, glumačkog, voditeljskog te sportskog života.

Svake sedmice petoro takmičara predstaviće sebe u kulinarskim vještinama u svom domu, a svaki takmičar imaće pravo pozvati svog pomoćnika.

Da bi njihov zadatak bio teži, svake sedmice imaće zadatke koji će im otežati snalaženje u kuhinji (tematske sedmice, zamjena menija s drugim takmičarem i ostali).

Voditelj emisije biće hrvatski kuvar Ivan Pažanin.

"Da bi njihov zadatak u šouu bio još malo zahtjevniji, svake sedmice takmičari će imati različite izazove koji će im zakomplikovati snalaženje u kuhinji. Tematske sedmice poput japanske kuhinje, ali i zabavni i neočekivani zapleti poput zamjene menija s drugim takmičarem dodatno će potaknuti kandidate da pokažu svoju kreativnost, snalažljivost i mogućnost prilagođavanja. 'Riba na torti' gledaocima će pružiti pregršt smijeha i zabavnih trenutaka, ali i priliku da neke od svojih omiljenih poznatih ličnosti vide u novoj i dosad neviđenoj ulozi, a koji će kandidati probiti led u prvoj sedmici saznaćemo ćemo uskoro na Novoj TV", poručuju s ove televizije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije