TV

Sedmica finala Grand show programa na OBN-u

Sedmica finala Grand show programa na OBN-u
Foto: N.N. | Sedmica finala Grand show programa na OBN-u

Briljantna sezona Grand show programa na OBN-u je na samom kraju. U ovoj će se sedmici dogoditi sva finala: Nikad Nije Kasno, Zvezde Granda i Neki Novi Klinci.

I ove su sezone rejtinzi bili sjajni, a Balkanu se smiješi nekoliko velikih imena koja će iznjedriti popularna pjevačka takmičenja. Više od 30 pjevača zadržaće se tako u Grand Produkciji a samo neki će ostvariti san i postati poznati na estradi regije.

Prvo finale je ono za Nikad Nije kasno u ponedjeljak 11. lipnja/juna u 22 sata.  Nevres Hadžić Goga, Dobrila Ivanovska Čabrić, Senka Panić, Kristina Voiku, Tatjana Jovanović, Saša Trajković, Tatjana Jovanovska, Romeo Nikolić, Nebojša Milutinović, Ratko Erić i Boris Stanojević sigurni su učesnici finala.

Publika će od sedam preostalih polifinalista odabrati jednoga koji će se nabrojanima pridružiti u velikoj večeri. Biće to sigurno spektakl emocija, dobre pjesme i sjajne atmosfere kako smo i navikli kroz cijelu sezonu show programa za sve genracije.

Zvezde Granda dobiće svog pobjednika u četvrtak od 22 sata uz direktan TV prijenos. Iako se ovoga trenutka još ne znaju imena svih finalista, sigurno je kako će pjevačke gromade naći svoje mjesto u velikoj večeri.

Ove godine dosta je kandidata iz BiH koji će konkurisati za visoko mjesto, pa je mogućnost nastavka dominacija naših vrlo izvjesna. U finalu će biti i velikih iznenađenja, a kako je Saša Popović najavio već na audiciji u Sarajevu očekuje nas spektakl. Jelena Karleuša će kao i prošle godine otpjevati dva velika ljetna hita u najavi, a posebno se sprema jedno spektakularno iznenađenje.

Sedmicu će zaključiti Neki Novi Klinci gdje je najneizvjesnije. Djeca u ovoj sezoni pjevaju najbolje do sada, žanrovi su raznoliki a likovi živopisni. Žiri će imati izuzetno težak zadatak, jer nekako se pokazalo kako je male pjevače najteže ocjenjivati. Publika će ipak biti ta koja će odabrati na kraju pobjednika kojemu će pripasti laskava titula i lijepi kipić za uspomenu.

Ne propustite sedmicu velikih finala na OBN-u, jer spaktakl i zabava su zagarantovani.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije