TV

Serija Zlatni dvori donijela joj slavu i modni uspjeh

Serija Zlatni dvori donijela joj slavu i modni uspjeh
Foto: N.N. | Serija Zlatni dvori donijela joj slavu i modni uspjeh
N.N.

Osim što je talentovana gumica, Katarina Baban, Ana iz “Zlatnih dvora“, je privatna preduzetnica i ima svoj modni brend. Modele prikazuje u svom showroomu koji je otvorila u Zagrebu.

Svoj talent Katarina je otkrila prije početka snimanja serije “Zlatni dvori”, ali mu se mogla posvetiti tek nakon završetka snimanja.

“Trenutačno sam se potpuno tome posvetila. Jako me raduje rad na svakoj kolekciji. Mislila sam da ću se malo odmoriti kada završi snimanje, ali sam samo nastavila u istom luđačkom tempu. Očito sam osoba koja ne zna drukčije“, izjavila je simpatična glumica za hrvatske medije.

U seriji je takođe sklona umjetnosti, samo što je ovoga puta riječ o pjevanju. Možemo zaključiti kako talentovanu Katarinu umjetnost prati gdje god se okrene.

Mnogi su pomislili da će se povući iz svijeta glume sada kada joj je krenulo u modnom svijetu.

“Nikada. Gluma je ipak moja prva ljubav. Trudit ću se uvijek balansirati između glume i dizajna“, tvrdi lijepa Osječanka.

I dok mi još uvijek uživamo u avanturama “Zlatnih dvora” na OBN TV svakog dana od 18 sati, Katarina uživa u uspomenama na snimanje serije i u svom modnom uspjehu.

OBN

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije