TV

Serijal "Srpska kuća" osvaja srca publike – priče koje izmamljuju istinske emocije

Serijal "Srpska kuća" osvaja srca publike – priče koje izmamljuju istinske emocije
Foto: N.N. | Serijal "Srpska kuća" osvaja srca publike – priče koje izmamljuju istinske emocije

Ako vas je treća epizoda TV Serijala 'Srpska kuća' ispunila osjećajem tuge, nemira i iskrenog saosjećanja sa sudbinom i pričom porodice Кozarov iz Dervente, a s druge strane ispunila vas osjećajem vjere u život i nade, onda će vam četvrta epizoda izazvati još veću buru emocija - onih koje će opet potvrditi suštinu života.

Pokazaće vam na djelu da su ljubav, porodica, sloga, te volja i želja za boljim životom, prije svega naše djece, ono što nas pokreće.

U četvrtoj epizodi vidjećete nastavak radova i pokrivanje nove kuće porodice Savić iz Jezera, na kojem su se osim članova porodice i Fondacije, priključile i komšije i sugrađani, i zajedničkim snagama u njihov novi dom ugrađivali radost i blagostanje.

Pored toga četvrta epizoda serijala otkriva i tešku priču porodice Savić iz Banjaluke i to majke Suzane, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim – borba za njenu djecu nema granice niti cijenu.

Autorski tim serijala naglašava kako su snimanja ovih epizoda bila irazito izazovna i da će ostati u njihovom sjećanju upravo silinom emocija koje su izazvale u svim članovima ekipe – vidjeti i čuti snažne porodične priče, osjetiti njihovu tugu, ali i radost, nešto je što se ne zaboravlja. Кažu, nadaju se, da će upravo te osjećaje prenijeti i na publiku i potaći ih da budu pomoć i podrška prodicama sa ovakvim i sličnim pričama.

Serijal 'Srpska kuća' – inspirisan boljim životom djece, jer su oni najveći zalog za budućnost - ne propustite treću epizodu serijala u nedjelju u 18 časova i 20 minuta na ATV-u!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije