TV

Shopping kraljica je stigla u BiH

Shopping kraljica je stigla u BiH
Foto: N.N. | Shopping kraljica je stigla u BiH

Omiljena zabavna emisija “Shopping kraljica” stigla je i u Bosnu i Hercegovinu!

U prvoj sedmici prikazujemo epizode snimljene u Sarajevu u kojoj će ulogu modnog kritičara imati poznati stilist Emerik Gudelj.

Obožavate šoping? Kupovanje krpica vam dođe poput terapije i odmaka od svakodnevnih briga? Volite promatrati i kako se drugi oblače i dobijati ideje za vlastiti modni stil?

Međunarodno popularan format osvojio je do sad čak 11 zemalja svijeta.

Kako i ne bi kada će rijetko kojoj gledateljki srce ostati mirno kada vidi da takmičarke "Shopping kraljice" za svoje kupovine dobivaju novac, a svu odjeću koju odaberu zadrže za sebe.

Koncept emisije jest da se svake sedmice, pet žena takmiči za titulu šoping kraljice. Sedmični zadaci, poput stila "vjenčane kume", "svečana večera", "životinjski uzorci", samo su neke od tema koje će biti zadane kandidatkinjama, a one će u roku od četiri sata - svaka u jednom danu, morati kupiti odjeću koja će odgovarati zadanom stilu.

Uz to, na kraju će morati stići i kod frizera i šminkera ne bi li dojam bio potpun. Kako bi djevojke osvojile titulu "Shopping kraljice", moraju u četiri sata za 500 KM kupiti najbolju moguću kombinaciju, obaviti šminkanje i frizuru. Druge takmičarke na kraju dana ocjenjuju uspješnost i modni odabir.

Na kraju sedmice, uz pomoć poznatog modnog  kritičara i stiliste Emerika Gudelja, odlučiće se koja je kandidatkinja pobjednica te sedmice te koja je najbolje dočarala zadani stil i tako postala šoping kraljica i osvojila dodatnih 500 KM. Emerikov zadatak je tokom sedmice promatrati kako se dame snalaze u kupovini ne bi li petkom zajedno s njima komentarisao njihove izbore te na kraju proglasio pobjednicu.

Termin emisije je radnim danima u 16.30 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije