TV

Snahe u kuhinji show na OBN TV

Snahe u kuhinji show na OBN TV
Foto: N.N. | Snahe u kuhinji show na OBN TV

Od ove subote i nedjelje u 15.40h u programu OBN TV počinje show koji vas neće ostaviti ravnodušnim pod nazivom “Snahe u kuhinji”.

Snahe u kuhinji zanimljivi je format u kojem snahe i svekrve kao par pokušavaju pobijediti jedna drugu. Svaki put, četiri djevojke moraju pripremiti obrok po istom receptu koji je osigurao domaćin.

Moraju završiti u određenom vremenskom razdoblju. Dok djevojke pripremaju jelo u studiju, njihove ih svekrve gledaju na ekranu i prosuđuju kako kuhaju.

Kad vrijeme istekne, svekrve kušaju jela ne znajući koja jela kome pripadaju i ocjenjuju sva jela između jedan i pet.

Tokom pet emisija na kraju svakog serijala sve mladenke moraju kuhati i biti ocijenjene. Nakon pet emisija slijedi će finale. Snaha s najvišim rezultatom osvojiće pet zlatnih narukvica velike novčane vrijednosti.

Ona i njena svekrva ostaće na izazovu sljedećih sedmica.

Međutim, onoga ko ima najniže ocjene zamijeniće drugi par na kraju serijala. Glavna stvar u showu je da snahe i svekrve zajedno pobjeđuju i gube, iako samo snahe kuhaju. Svaki se tjedan u emisiji pojavljuje novi tim. Sve one pokušavaju ostati na konkursu što je duže moguće kako bi mogle zaraditi što više novca.

Snahe u kuhinji studijska je kuharska emisija, ali drugačija od ostalih jer sve snahe istodobno kuhaju isti recept ali različitim tehnikama kuhanja.

Ali što je najvažnije, to je show koji se bavi i odnosima svekrva prema snahama koji ipak može biti dobar, pa makar kada se zajedno bore za novac. Ne propustite pogledati ova vikenda od 15.40h samo u program OBN TV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije