TV

Šou "Holivudiranje" petkom na UNA TV

Šou "Holivudiranje" petkom na UNA TV
Foto: N.N. | Šou "Holivudiranje" petkom na UNA TV

​U neobičnom šouu koji je osvojio srca publike širom regiona, "Holivudiranje", i ovog petka poznate ličnosti takmiče se kroz šest najomiljenih društvenih igara poput pantomime i pogađanja najrazličitijih pojmova, a sve sa plemenitim ciljem - da osvojenu nagradu poklone u humanitarne svrhe.

Domaćin emisije Nikola Đuričko, voditelj, sudija ali i pomagač, uživao je sa svojim ovonedeljnim gostima u njihovom zabavnom nadmetanju, a kako i ne bi, kada su snage odmerile dve odlične ekipe. Glumci Ljubinka Klarić, Miljan Prljeta i Ivan Zekić, i baletan i koreograf Milan Gromilić stali su na crtu sjajnom timu koji čine TV lice Biljana Obradović, modni kreator Zvonko Marković, i pevači Stevan Anđelković i Isak Šabanović.

Ljubinka Klarić se super zabavila ali i dobro "protresla" u čuvenom "holuvudskom" taksiju, dok je Isak oduševio sve u studiju svojim raskošnim glasom. A zašto se uplašila Bilja Obradović, kako su Milan Gromilić i Zvonko Marković dospeli u nezgodnu situaciju, i ko je na kraju izašao kao pobednik ove lude emisije - saznaćete u petak u 21 sat na UNA TV u šouu u kojem, kako Đuričko kaže – "publika umire od smeha".

Gledaoci u Srbiji UNA TV mogu gledati putem MTS-a (na poziciji 125), Orion Telekoma (na poziciji 11), BeotelNet-a (na poziciji 111), Pošta.Net-a (na poziciji 125), Supernove (na poziciji 25), Yettel Hipernet TV platforma (na poziciji 14) i Sat Cable - Sat Traka (na poziciji 47).

Gledaocima u Bosni i Hercegovini UNA TV je dostupna putem MTEL-a (na poziciji 22), BlicNET-a (na poziciji 19), Elta Kabel-a (na poziciji 15), Telrad-a (na poziciji 19), HomeTV – Eroneta (na poziciji 11), MAX TV-a (na poziciji 21), WIRAC-a (na poziciji 22), KALDERA KDS-a (na poziciji 15), MUX D digitalnog emitovanja (na poziciji 2), KTV E-G-E (na poziciji 12), TXTV-a (na poziciji 130), dok je gledaocima u Crnoj Gori dostupna putem MTEL ME (na poziciji 108).

Takođe, gledaoci u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovani mogu gledati program UNA TV putem UNA - SAMRT TV APP (na poziciji 1).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije