TV

Specijalna epizoda “Holivudiranja” u petak na UNA TV!

Specijalna epizoda “Holivudiranja” u petak na UNA TV!
Foto: Ustupljena fotografija | Specijalna epizoda “Holivudiranja” u petak na UNA TV!

Petak, subota i nedelja od 18 časova na UNA televiziji rezervisani su za vaš novi omiljeni kviz "Školice", stoga ne propustite nove epizode koje su pred nama.

Kviz: "Školice" - petak, 23.12. u 18h    

Kviz "Školice" je zabavna emisija u kojoj voditelj iz epizode u epizodu putuje po raznim gradovima Zapadnog Balkana. Voditelj sa ekipom zauzima poziciju na trgu ili ulici, crta polje za igru na asfaltu, a zatim traži među prolaznicima nekoga ko bi učestvovao u kvizu.

Kamenčić kojim se krećemo po polju za školicu zamenilo je znanje igrača, a svako sledeće polje odnosno korak mora biti zazlužen tačnim odgovorom.

Takmičar koji pređe celu igru uzima novčanu nagradu od 12.000 dinara odnosno 200KM. U slučaju pobede takmičar mora da odigra "počasne školice" skačući od polja 10 do 1 i nazad gde se ponovo susreće sa voditeljem. Ukoliko takmičar ispadne voditelj je dužan da odigra Školice umesto njega.    

Šou "Holivudiranje" - petak, 23.12. u 21h       

Specijalna epizoda “Holivudiranja” 

UNA TV lica u humanitarnoj borbi u petak od 21 čas   

U neobičnom šouu koji je osvojio srca publike širom regiona, "Holivudiranje", i ovog petka poznate ličnosti takmiče se kroz šest najomiljenih društvenih igara poput pantomime i pogađanja najrazličitijih pojmova, a sve sa plemenitim ciljem - da osvojenu nagradu poklone u humanitarne svrhe. 

Domaćin emisije Nikola Đuričko, voditelj, sudija ali i pomagač, uživao je sa svojim ovonedeljnin specijalnim gostima. Lepa i nasmejana lica UNA televizije odmerila su snage u zabavnim igrama ove sjajne emisije.

Znamo da odlično funkcionišu kada su zajedno ispred kamere u okviru svojih emisija, a kako će se snaći jedni protiv drugih videćete u večerašnoj epizodi. Tim koji čine Dejana Rosuljaš, Maja Bajamić, Slavko Beleslin i Srđan Zelembaba stao je na crtu ekipi Anje Mit, Jasne Đurović, Davida Jovana Milatovića i Vladimira Đorđevića. 

Anja Mit je lepotica, ali ko je zver? Ko kaže da Jasna Đurović mora da bude ozbiljna ako vodi Vesti, a Slavko Beleslin je tu da to potvrdi i na svom primeru. A zašto su Dejana Rosuljaš i Srđan Zelembaba neotkriveni muzički talenti, i zbog čega je David Jovan “iznervirao” Vladimira Đorđevića, saznaćete ovog u petka u 21 sat na UNA TV u šouu u kojem, kako Đuričko kaže – “publika umire od smeha”. 

Gledaoci u Srbiji UNA TV mogu gledati putem MTS-a (na poziciji 125), Orion Telekoma (na poziciji 11),  BeotelNet-a (na poziciji 111), Pošta.Net-a (na poziciji 125), Supernove (na poziciji 25), Yettel Hipernet TV platforma (na poziciji 14) i Sat Cable – Sat Traka (na poziciji 47). 

Gledaocima u Bosni i Hercegovini UNA TV je dostupna putem MTEL-a (na poziciji 22), BlicNET-a (na poziciji 19), Elta Kabel-a (na poziciji 15), Telrad-a (na poziciji 19), HomeTV – Eroneta (na poziciji 11), MAX TV-a (na poziciji 21), WIRAC-a (na poziciji 22), KALDERA KDS-a (na poziciji 15), MUX D digitalnog emitovanja (na poziciji 2), KTV E-G-E (na poziciji 12), TXTV-a (na poziciji 130), dok je gledaocima u Crnoj Gori dostupna putem MTEL ME (na poziciji 108). 

Takođe, gledaoci u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovani mogu gledati program UNA TV putem UNA - SAMRT TV APP (na poziciji 1). 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije