TV

Sudbina Haruna iz serije “Paramparčad”

Sudbina Haruna iz serije “Paramparčad”
Foto: N.N. | Sudbina Haruna iz serije “Paramparčad”

Poznati turski glumac Barış Falay, zablistao je u ulozi osvetnički nastrojenog Haruna u seriji "Paramparčad“. Pored te uloge portretirao je niz sjajnih likova u turskim TV serijama i flimovima, a upamćena je i njegova uloga iz Ezela kada je igrao sadistu.

Ali Barış nije samo dobar glumac, on je odani suprug i posvećeni otac. I danas, nakon trinaest godina, prelomnom tačkom u  životu smatra dan kada je upoznao suprugu Esru Ronabar.

“Esru sam prvi put vidio 11. septembra 2004. godine“, ispričao je u jednom intervjuu.

“Dopala mi se mnogo i pomislio sam kako je to žena kojom ću se oženiti.  Taj datum je i ugraviran na našim burmama. Jer toga dana je počeo moj sasvim drugačiji život.”

Međutim, šarmantni glumac otkriva da lijepu Esru, takođe glumicu, nije osvojio baš lako.

"Žene nisu jednostavna bića, one vole da muškarac puzi pred njima, pa i Esra. Budi strpljiv, govorio sam sebi. I bio sam strpljiviji i uporniji od nje. Jer kad puziš pred onim koga voliš, onda to i nije puzanje, zar ne? I tako, baš sam bio strpljiv.“

A da je istrajan u svojim namjerama dokazao je i izborom zanimanja. Naime, kad se prijavio na glumu, odbili su ga uz obrazloženje da zbog problema s vilicama i vrskanja u govoru nikad ne može biti glumac. Ali on se potrudio i pokazao da i te kako može biti glumac, i to sjajan glumac kojeg gledate svakog radnog dana u 20:55h na OBN-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije