TV

Tihomir Ladišić novi je news direktor N1 Zagreb

Tihomir Ladišić novi je news direktor N1 Zagreb
Tihomir Ladišić novi je news direktor N1 Zagreb

ZAGREB - Novim news direktorom N1 Zagreb, odlukom Uprave kompanije imenovan je Tihomir Ladišić. Kao novinar i urednik Tihomir Ladišić od prvog je dana dio tima koji je stvarao brz i tačan, relevantan te svakodnevno citiran i prenošen news program N1 televizije.

N1 je regionalni partner globalne televizijske mreže CNN, za koju je Tihomir Ladišić ovih dana uživo izvještavao o izbjegličkoj krizi u Hrvatskoj.

N1 ovim naglašava svoju odlučnost da još snažnije i odlučnije nastavi svoj razvoj i bude relevantan, gledan i utjecajan i na televizijskom tržištu, ali i na svim svojim multimedijalnim platformama i društvenim mrežama.

Tihomir Ladišić rođen je 1966. godine u Zagrebu. Diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i dodatno se usavršavao u SAD-u na Univerzitetu u Knoxville Tennesseeu.

Svoj dugogodišnji novinarski rad započeo je na Hrvatskoj radioteleviziji kao novinar, ratni izvještač te urednik emisija Slikom na sliku, Dnevnik i Otvoreno.

Kao producent i novinar od 2005. do 2008. godine radio je na američkom Fox News Channelu. Sudjelovao je u stvaranju prvog 24-satnog news kanala u Hrvatskoj - 24sata TV.

Dosad je izvještavao iz kriznih i ratnih sukoba u Iraku, Afganistanu, Pakistanu, Jordanu, Kuvajtu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, BiH te Kosovu.

Nagrađen je godišnjom nagradom HRT-a te godišnjom nagradom Hrvatskog novinarskog društva.

N1 od 1. oktobra kreće sa novim i još bogatijim programskom šemom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije