TV

Turska hit serija "Dijete" od ponedjeljka na Novoj BH

Turska hit serija "Dijete" od ponedjeljka na Novoj BH
Foto: N.N. | Turska hit serija "Dijete" od ponedjeljka na Novoj BH

Porodična drama "Dijete", koja je osvojila srca miliona gledalaca širom svijeta te uvrštena na Forbesovu listu 25 najuticajnijih turskih serija, stiže na Novu BH.

Serija, osim snažne glumačke postave, impresionira upečatljivom pričom o životu napuštenog dječaka. Četiri žene koje će biti iskušane majčinstvom, strastvena ljubavna priča isprepletena intrigama i lažima te mračne tajne jedne bogate turske porodice, zasigurno će i bh. publiku prikovati za male ekrane.

Ukratko o seriji:

Život imućne porodice Karasu izgleda idilično, iako skriva tajnu koja će iz temelja promijeniti živote glavnih aktera serije. U centru pažnje je mlada Akča Jilmaz, djevojka čija se majka bavila prostitucijom. U želji da njen sin ima bolju budućnost, Akča se odriče majčinstva i daje ga na usvajanje. Šule, snaha bogate prodice Karasu, usvaja dječaka, daje mu ime Efe i obećava mu obezbijediti svijetlu budućnost.

Međutim, kad pet godina poslije Šule rodi sina, stvari se promijene. Efe, koji je do tada ispunjavao veliku prazninu, u Šulinim očima postaje višak. Ta Šulina promjena privuče i reakciju njenog muža Alija Kemala, pa se njihov odnos sve više počinje narušavati. Šule, koja je svojevremeno, zahvaljujući Efeu, uspjela zadržati Alija Kemala, sada je, opet zbog Efea, na rubu da izgubi muža. Uz pritisak koji i Asije vrši na nju, kreće na put bez povratka. Odlučuje se riješiti Efea o kojemu se pet godina brinula i odgajala ga. Međutim, njen se plan pokvari kada u njihove živote uđe Efeova prava majka Akča.

Ne propustite nevjerovatnu porodičnu dramu, priču o ljubavi i neraskidivoj vezi između majke i djeteta, u hit turskoj seriji "Dijete" koju u programu Nove BH možete pratiti od 22. juna, od ponedjeljka do četvrtka od 20.15 sati.

Režija: Serkan Birinci

Uloge: Nazan Kesal, Ismail Hacioglu, Serhat Teoman, Ceyda Ates

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije