TV

U ponedjeljak OBN donosi treću sezonu uzbudljive serije "Crno siroče"

U ponedjeljak OBN donosi treću sezonu uzbudljive serije "Crno siroče"
Foto: N.N. | U ponedjeljak OBN donosi treću sezonu uzbudljive serije "Crno siroče"

OBN TV će u ponedjeljak emitirati prvu epizodu iz nove sezone, naslovljenu "Secrets are power".

Odlična Tatjana Maslani, koja briljira u ulogama svih Leda sestara, tako će se ponovno naći u brojnim avanturama koje se gledaju u dahu. Kao Sara će raditi sve kako bi pružila sigurnost svojoj kćerkici, te svoje "sestre" držala podalje od nevolja.

“Crno siroče“ započinje svoju treću sezonu sa sjajnom idiličnom scenom. Sestre po epruveti uživaju u roštilju na suncu dok u pozadini sviraju Beach boysi, ali ubrzo će se ispostaviti da je ta idila samo Helenin san koji se pretvara u stvarnu noćnu moru. Zarobljena i izmučena dopušta svojim demonima da izađu na površinu u obliku škorpiona koji joj daje savjete. Njene sestre još ne znaju da je nestala, a moraju se suočiti i s muškim klonovima iz projekta simboličnog imena Kastor. Motivisani željom da riješe svoje genetske poteškoće, braća Castor su u mahnitoj potjeri za sestrama Leda i njihovim genetskim materijalom u kojem navodno leži ključ njihovog ozdravljenja. Osim Tatjane Maslani u trećoj sezoni Orfan Bleka vidjećemo i Džastina Čatvina, Džejmsa Frejna te Kiru Harper kao okrutnu vojnu savjetnicu.

Ne propustite početak treće sezone u ponedjeljak 12. marta u 23 sata, a do tada uživajte u završetku druge sezone ove sjajne serije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije