TV

U seriji "Šampion" glumi najzgodniji mušakarac svijeta

U seriji "Šampion" glumi najzgodniji mušakarac svijeta
Foto: N.N. | U seriji "Šampion" glumi najzgodniji mušakarac svijeta

Ljubitelji turskih sapunica od početka decembta na OBN TV moći će pratiti hit-seriju "Šampion". Puna intriga, ljubavnih zapleta, ljubavi oca i sina, sapunica "Šampion" pravi je razlog da hladne jesenje i zimske dane provedete uz OBN Televiziju.

Serija Šampion odlikuje se sjajnom pričom o ljubavi oca i sina, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Međutim, osim sjajnog scenarija, seriju odlikuje i još nešto - cijela plejada zgodnih turskih glumaca koji kradu pažnju pripadnica nježnijeg spola. Među njima je definitivno najupečatljiviji markantni Tolgahan Sayışman koji glumi Kenana.

Tolgahan je dosada možda bio nepoznat bh publici, no sada se predstavio u pravom svijetlu - kao topao i brižan otac koji se bavi sportom. Koja je njegova priča?

Taj je turski glumac prije 14 godina proglašen najzgodnijim muškarcem na svijetu, a osim dobrog izgleda može se pohvaliti i zavidnom karijerom. Danas se njegove serije prikazuju u više od trideset zemalja na četiri kontinenta. Osim što je uspio na poslovnom planu, ruže mu cvatu i u privatnom životu. Od 2017. je u braku s 27-godišnjom glumicom i manekenkom Almedom Abaz, a ove godine im se rodio i sin Efehan.

"Sretan sam što si se rodila i što si dio mog svijeta. Ostatak mog života bit će pun tvoje ljubavi. ", napisao je glumac na svom Instagram profile o svojoj supruzi.

Tolgahana gledajte od danas u 21 sat, svaki dan na OBN-u u seriji Šampion.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije