TV

UNA TV: Povratak Nikoline Pišek na ekrane poslije porodične tragedije

UNA TV: Povratak Nikoline Pišek na ekrane poslije porodične tragedije
Foto: N.N. | UNA TV: Povratak Nikoline Pišek na ekrane poslije porodične tragedije

Televizija UNA pripremila je ove jeseni najekskluzivniji program za svoje gledaoce. Hit šou svjetskog glasa "Holivudiranje", zabavni kviz "Školice", fantastične serije, omiljeni crtani filmovi, kao i nove sezone sjajnih emisija "Una, due, tre" i "Pogodi mi godine" startovali su prethodnog vikenda, a ove subote i nedelje takođe vas očekuju premijerni TV formati.

"Donna" je ženski talk show koji ćete od 15. oktobra gledati svake subote od 15.05 časova samo na UNA TV. "Donnu" vode  tri dame, poznate voditeljke sa domaće i regionalne scene - Nikolina Pišek, Dejana Rosuljaš i Baya Bangue Namkosse koje ne kriju uzbuđenje zbog novog izazova i međusobne saradnje.

Emisija će obilovati intrigantnim i životnim temama koje gledaoce i medijsku javnost neće ostaviti ravnodušnim. Upravo takva će biti prva epizoda koja će pokušati da odgovori na pitanja: Ima li za žene na Balkanu života nakon suprugove smrti, i zašto se od udovica očekuje da ne traže drugog partnera, ne druže se i da tuguju bar tri godine?

"Pričaćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti savremeni život. Različitost stavova će upravo doneti dinamiku, biće informativno i osnažujuće, a sve sa ciljem da jednostavno poboljšamo svet oko nas", iskrena je Nikolina.

Istog mišljenja je i Dejana, koja ističe: "Osećam veliko uzbuđenje i radost pred početak novog projekta na UNA TV. Spoj različitih profesionalnih iskustava, mišljenja, karaktera sa jedne strane, a sa druge širok spektar tema, aktuelni gosti uz jedinstven pristup učiniće da ženski deo publike zavoli "Donnu", a uverena sam da ni naši dragi muškarci neće ostati imuni. Nadam se da će sa "Donnom" žene osvestiti i svoje jedinstvene kvalitete, ali i spoznati važnost ženskog zajedništva i uzajamne podrške".

Baya takođe dijeli podjednako oduševljenje zbog starta emisije: "Kao komunikologu mi je posebno zanimljivo da istražujem i upoznajem različitosti društva u kojem živimo. Pričaćemo o svakidašnjim, ali i ne tako svakidašnjim temama, otvorićemo neka nova pitanja, a govorićemo i o temama o kojima se „ne govori“. Bez zadrške, iskreno i otvoreno".

U nedelju u 15.05h TV UNA donosi pravu ekskluzivu u novoj emisiji  "Niski start" u kojoj će uživati svi ljubitelji sporta - intervju sa legendarnim Brazilcem Ronaldinjom koji je svojim maestralnim fudbalskim vještinama i zaraznim osmijehom osvojio cijeli svijet, a sada će sigurno i gledaoce UNA TV. Šta radi od kako je završio karijeru, šta očekuje od Hrvatske i Srbije u Kataru, kako je bilo igrati fudbal sa zatvorenicima i da li je bio u depresiji od kada je otišao u fudbalsku penziju. Takođe, u prvoj epizodi, iz dalekog Rio de Žaneira javiće se i jedan Srbin koji je osvojio Brazil, nekadašnji Zvezdaš Rambo Petković, a ekipa emisije baviće se i kvalifikacionim grupama za EURO, i najaviti prvi EL CLASICO u sezoni.

Domaćini emisije su tri šarmantna i dobro informisana sportska komentatora iz regiona, Srbije, BiH i Hrvatske - Ana Strizić, Vladimir Đorđević i Denis Huseinbegović. 

Gledaocima u Bosni i Hercegovini UNA TV je dostupna putem MTEL-a (na poziciji 22), BlicNET-a (na poziciji 19), Elta Kabel-a (na poziciji 15), Telrad-a (na poziciji 19), HomeTV – Eroneta (na poziciji 11), MAX TV-a (na poziciji 21), WIRAC-a (na poziciji 22), KALDERA KDS-a (na poziciji 15), MUX D digitalnog emitovanja(na poziciji 2), TERC KTV-a (na poziciji 130), MEDIASKY-a (na poziciji 25).

Takođe, gledaoci u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini mogu gledati program UNA TV putem UNA - SMART TV APP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije