TV

UNA TV: Prejedanje i problem gojaznosti, kako se nositi sa tim?

UNA TV: Prejedanje i problem gojaznosti, kako se nositi sa tim?
Foto: N.N. | UNA TV: Prejedanje i problem gojaznosti, kako se nositi sa tim?

Pjevačica Bojana Stamenov, za godinu dana je, uz ishranu i redovne treninge, skinula 80 kilograma. Upravo na tu temu su sa njom pričale Nikolina Pišek, Dejana Rosuljaš i Baya Bangue Namkosse u emisiji “Donna”.

Koliko joj je trebalo strpljenja i volje, za ovako fantastičan uspjeh, kao i sa kakvim se sve poteškoćama nosila na ovom putu, Bojana je govorila iskreno I otvoreno, kako bi pomogla još nekom ko se bori sa ovim problemom.

Uz Bojanu, sa stručne strane, pričaće i docent dr Dejan Veličković, jedan od najboljih hirurga u Srbiji, koji ima bogato iskustvo u radu sa pacijentima koji se bore sa gojaznošću. Docent je govorio i o sve popularnijoj operaciji smanjenja želuca, koju već punu deceniju uspješno radi na Kliničkom centru Srbije, kao i sa čim se sve susreću pacijenti koji se odluče na ovu operaciju, kako bi se riješili viška kilograma.

Zašto je Bojana odustala od ove operacije, koju je trebalo da izvede baš dr Veličković i da li je on podržao u odluci da se sa kilogramima izbori na ovakav način, saznaćete u subotu 14. Januara na UNA TV u emisiji “Donna” od 15.05 časova. 

Gledaoci u Srbiji UNA TV mogu gledati putem MTS-a (na poziciji 125), Orion Telekoma (na poziciji 11),  BeotelNet-a (na poziciji 111), Pošta.Net-a (na poziciji 125), Supernove (na poziciji 25), Yettel Hipernet TV platforma (na poziciji 14) i Sat Cable – Sat Traka (na poziciji 47). 

Gledaocima u Bosni i Hercegovini UNA TV je dostupna putem MTEL-a (na poziciji 22), BlicNET-a (na poziciji 19), Elta Kabel-a (na poziciji 15), Telrad-a (na poziciji 19), HomeTV – Eroneta (na poziciji 11), MAX TV-a (na poziciji 21), WIRAC-a (na poziciji 22), KALDERA KDS-a (na poziciji 15), MUX D digitalnog emitovanja (na poziciji 2), KTV E-G-E (na poziciji 12), TXTV-a (na poziciji 130), dok je gledaocima u Crnoj Gori dostupna putem MTEL ME (na poziciji 108). 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije