TV

Večeras na ATV-u druga sezona Močvare: Mračnija, intrigantnija, intezivnija

Večeras na ATV-u druga sezona Močvare: Mračnija, intrigantnija, intezivnija
Foto: N.N. | Večeras na ATV-u druga sezona Močvare: Mračnija, intrigantnija, intezivnija

​"Mlada i lepa devojka je ubijena…mislite da je povezana sa ispektorom Krsmanovićem…" djelovi su replika kojim počinje zvanični trailer za drugu sezonu "Močvare".

Obećava još mračniju, intrigantniju i intenzivniju sezonu.

Nastavak popularne prve sezone opet je u režiji Olega Novkovića i po scenariju Milene Marković. "Močvara" je pričom, estetikom, likovima i dinamikom doživjela veliki uspjeh u regionu, a nova sezona donosi  još uzbudljiviju priču, u kojoj se poput lavine otkrivaju tajne, koje razaraju svojom jačinom.

Novih 10 epizoda naslanjaće se radnjom i likovima na prvu sezonu, međutim glavni lik inspektor Nikola Krsmanović, kojeg igra zvijezda regionalne glumačke scene Goran Bogdan, uplivaće u istraživanje niza surovih ubistava, a istovremeno će otkriti i tajnu vlastitog porijekla. U ovom pravom, autentičnom, srpskom noaru incidenti, otkrivanje tajni i zapleti smenjivaće se nevjerovatnom brzinom i silinom. Iz mračnog Beograda, zločini se sele u sasvim drugačiji svijet!

Radnja nove priče smještena u Senti, u naizgled idiličnom vojvođanskom mjestu na obali rijeke, gdje se život odvija po pravilima i mjerilima nekoliko porodica sa kojima će se upravo suočiti inspektor Nikola i koji će ne samo otkriti svoje porijeklo, nego i spoznati koliko je spreman da prašta. Bogdanu će se u glumačkoj ekipi pridružiti i mladi mađarski glumac Robert Ožvar, te Miloš Timotijević, Sonja Kolačarić i Marko Janketić.

Druga sezona serije "Močvara" počinje na ATV-u, večeras u 21 čas i 40 minuta, a gledaoci svake srijede u ovom terminu mogu da prate napetu radnju, nove obrte i trnovit put koji će proći inspektor Krsmanović, zarobljen u otkrivanju identiteta i zločina vividne vojvođanske idile.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije