TV

Vrhunski recepti, gosti i zabava sutra u "Muštuluku"

Vrhunski recepti, gosti i zabava sutra u "Muštuluku"
Foto: Ustupljena fotografija | Vrhunski recepti, gosti i zabava sutra u "Muštuluku"
N.N.

Haris Džinović je na glasu ne samo kao jedan od najboljih vokala u regionu već i kao dobar kuvar i voditelj sjajne emisije koju gledamo nedjeljom u 21 sat na Una televiziji.

Red pjevanja, kuvanja i šale, besprijekorni recepti, specijalni gosti i veseli kuvari čine Harisov "Muštuluk" jedinstvenim i omiljenim kulinarskim šouom: “Šta je muštuluk nego dobar glas, a ovde otkrivam moje omiljene recepte i tajne sastojke. Ipak, najvažniji sastojak je kuvanje s ljubavlju, a ove nedjelje kuvam za izuzetne ljude - Hanku Paldum i Sergeja Ćetkovića”, otkriva poznati pjevač i dodaje da kad god nije siguran u navike svojih gostiju i kad želi da zadovoji različite ukuse, sprema ribu jer sa morskom hranom nema greške. 

Za Sergeja ima samo riječi hvale, kaže da se takav glas ne čuje često ali su čuje daleko, pravi gorostas i pojavom i ličnošću i jedan od rijetkih Crnogoraca koji zna da pokaže emociju. Za svoju koleginicu Hanku, plavušu koja je proslavila crne kose, kaže da čak i žene u kafani lome čaše uz njene pjesme.  

Uz ovakve goste zabava i merak su zagarantovani. Saznaćemo zašto se Hanka stidi da danas pjeva jednu pjesmu koju je Haris napisao za nju, kakve poruke šaljemo kroz tekstove, zašto su joj roditelji branili da se bavi pjevanjem i zašto nisu želeli da joj aplaudiraju na koncertima. Čućemo i kako je Sergejeva ljubav prema motorima umalo zamijenila ljubav prema muzici i da li se Haris naljutio kad je čuo kako ga Sergej imitira u krugu svojih prijatelja.  

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije