TV

Zanimljiva putovanja i sjajni recepti – Lazar Petrović otkriva najljepše tačke Srpske

Zanimljiva putovanja i sjajni recepti – Lazar Petrović otkriva najljepše tačke Srpske
Foto: Ustupljena fotografija | Zanimljiva putovanja i sjajni recepti – Lazar Petrović otkriva najljepše tačke Republike Srpske

'Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom' otkriće vam čari turizma i gastronomije širom Republike Srpske i u vama pobuditi želju da i sami posjetite ta mjesta, i da baš kao i akter nove kulinarsko-putopisne emisije ATV-a, doživite jedistvene trenutke, probate specijalitete tradicionalne kuhinje, upoznate ljude i sve to zajedno zavolite.

Lazar Petrović, glumac i gastronom, rodom iz Valjeva, zbog studija glume na banjalučkoj Akademiji umjetnosti, imao je prilike da vidi i doživi neke od najljepših turističkih mjesta u Srpskoj, a kako je oduvijek imao veliki apetit za putovanjima i avanturom, odlučio je da spoji sve ono čime se bavi, kako profesionalno, a tako i iz hobija.

U ovom serijalu, putovaće po Republici Srpskoj i otkriti sve one njene skrivene ljepote, a ponudiće i sjajne recepte domaće trpeze, kojima je teško odoleti.

Prva njegova stanica biće, lijepa Krupa na Vrbasu, nedavno uvrštena na listu najljepših sela na svijetu. Upravo će Lazar upotpunosti potvrditi ovo značajno priznanje - vidjećete sve one čari ove ljepotice na slapovima, a uz pomoć lokalaca pripremaće nenadmašnu trpezu ovog kraja –  od uštipaka do pastrmke, a sve uz čuveni domaći kajmak. Takođe, posjetiće i manastir Krupa, crkvu posvećenu Svetom Iliji, te vam otkriti u čemu sve lokalno stanovništvo uživa i čime se bavi u slobodno vrijeme.

Uživanje u putovanju biće neupitno, jer će Lazarova glumačka razigranost i neposrednost, na najljepši mogući način spojiti njegovu ljubav ka otkrivanju novih mjesta, putovanju i kuvanju.

ATV-ovci kažu, ne mijenjajte kanal, nego začinite svoju nedjelju od 18 časova i 20 minuta, putovanjem u Krupu na Vrbasu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije