TV

Željko Joksimović otvara tri nove televizije

Željko Joksimović otvara tri nove televizije
Foto: wikipedia | Željko Joksimović otvara tri nove televizije
N.N.

​Željko Joksimović otvara tri kablovske televizije. On će u svoje redove dovesti voditeljke Maju Nikolić i Natašu Miljković, ali ne i suprugu Jovanu, koja zajedno sa kumom Srđanom Predojevićem ostaje na Prvoj.

Regulatorno tijelo za elektronske medije (REM) Srbije izdalo je 4. juna dozvolu za kablovsko emitovanje tri kanala K1 studio, Stajl fajl i TV DR. Sve tri televizije pripadaju firmi Minakord medija, koju je Joksimović osnovao 17. maja ove godine.

Kanal Stajl fajl biće namijenjen djeci i prije početka emitovanja promijeniće naziv, dok će TV DR biti posvećen zdravstvu. Jedino će K1 biti televizija muzičkog programa, a nije poznato kakav će aganžman imati Nikolićeva i Miljkovićeva.

‘’Niko ne zna odakle Željku ideja da se posveti televiziji. Malo nas je to iznenadilo jer je u pitanju ozbiljan projekat, u koji treba da se ulaže dosta novca, ali i vremena, što on svakako sam neće moći. Veliki je zalogaj za njega da odjednom pokrene tri televizije. Ali, koliko čujem, već je angažovao neke ljude koji su u toj oblasti dugo godina i koji su stručni, poput Manje Grčić, doskorašnje generalne direktorke Prve televizije. Ona će verovatno i kod Željka obavljati sličan posao’’, kaže izvor za Kurir.

Po riječima Željkovog bliskog prijatelja televizija startuje od jeseni.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije