TV

Ženski talk show "Donna": Intrigantne priče koje vas neće ostaviti ravnodušnim

Ženski talk show "Donna": Intrigantne priče koje vas neće ostaviti ravnodušnim
Foto: N.N. | Ženski talk show "Donna": Intrigantne priče koje vas neće ostaviti ravnodušnim

U raskošnoj i kvalitetnoj ponudi koja vas očekuje ovog proljeća na UNA televiziji, jedan od favorita publike sigurno je ženski talk show "Donna" koji možete gledati svakog utorka od 21 sat.

Nova epizoda uzbudljive emisije "Donna" bavi se aktuelnom temom "Rusi u Srbiji i Srbi u Rusiji", te su  Nikolina, Dejana i Baya ugostile Ruskinju koja živi više od decenije u Beogradu, i Srpkinju koja je živjela dvadesetak godina u Rusiji, tačnije Moskvi.  

Ruskinja Anna Anufrejeva Subotić podijeliće sa gledaocima uzbudljivu priču o svom dolasku u Beograd još 2012. godine, a pored nje, svoje iskustvo na relaciji Moskva – Beograd, otkriće i Srpkinja Ana Marković. 

O tome sa kakvim ružnim, ali i lijepim situacijama su se i jedna i druga suočavale, i zašto je Srpkinja ipak odlučla da se vrati u Srbiju, a zašto Ruskinjini roditelji žele da se dosele u Srbiju kada odu u penziju, pogledajte ovog utorka na UNA TV u novoj epizodi emisije "Donna" od 21 čas. 

"Donna" je ženski talk show koji vode  tri dame, poznate voditeljke sa domaće i regionalne scene - Nikolina Pišek, Dejana Rosuljaš i Baya Bangue Namkosse. Emisija obiluje intrigantnim i životnim temama koje gledaoce i medijsku javnost od samog početka emitovanja ne ostavljaju ravnodušnim.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije