TV

Zvezde Granda: Lukas Karleušu prozvao 'sekretarica Jeca'

Zvezde Granda: Lukas Karleušu prozvao 'sekretarica Jeca'
Foto: N.N. | Zvezde Granda: Lukas Karleušu prozvao 'sekretarica Jeca'

Nastavlja se drugi krug najgledanijeg šoua u regiji. Na bijelim stolicama sjede poznata lica, a kada su u pitanju kandidati na redu su dueli.

Istinski šou tek nas očekuje, a žiri ima plan kako gledaocima napraviti zabavu koja traje sve do pola noći.

Najzabavnije je na relaciji Jelena Karleuša - Aca Lukas. Njihov odnos ide od ekstremno lošeg do iznimno zabavnog i šarmantnog.

Ovoga puta Aca je izveo igrokaz u kojem je on 'direktor' a plavokosa pjevačica 'sekretarica Jeca'! Čak je između njih postavio i vrata, te joj diktorao pismo za Sašu Popovića.

Skeč je izazvao salve smijeha. JK je prihvatila njegove šale kako bi atmosfera bila prijatnija u studiju, mada se vidjelo da joj nije prijatno. Produkcija je blago odlučila promijeniti pravila na insistiranje žirija, a u subotu ćete saznati o čemu se radi.

Ko će imati bolju koncentraciju, bolje izabrati pjesme i iskoristiti svojih 5 minuta na velikoj sceni. Saznaćemo imena onih koji se s pravom mogu nadati kako će ove sezone ponijeti titulu Zvezde Granda.

Takmičari će se nadmetati u muzičkim duelima odnosno jedan na jedan. Svaki kandidat izvesće po dvije pjesme, a žiri će cijelo vrijeme moći glasoti.

Je li i vaš favorit među izabranima provjerite u subotu 17. januara u 20 sati na OBN-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije