Zanimljivosti

3 horoskopska znaka kojima muškarci ne mogu odoljeti

3 horoskopska znaka kojima muškarci ne mogu odoljeti
Foto: Pixabay | 3 horoskopska znaka kojima muškarci ne mogu odoljeti

Ovim horoskopskim znakovima muškarci ne mogu odoljeti.

1. Lav

Pune samopouzdanja i strasti, žene u znaku Lava znaju što žele i kako da to ostvare i one će uvijek ostati u centru pažnje suprotnog spola. One su šarmantne i nerijetko nadahnjuju druge. Zbog potrebe za dramom, oni koji čine dio njezina života obično je stavljaju na pijedestal, a njoj se doista sviđa biti tamo.

Snažne, graciozne i često sportske građe, plijene pažnju okoline. Vole se uljepšavati, a u tome i uživaju. Može im se pripisati mnogo talenata. Njih ćete lako prepoznati među mnogima.

2. Škorpion

Znak koji zrači nevjerovatnom energijom je strastvena žena Škorpion. Ako vas ona želi zavesti, lako će uspjeti u naumu, a muškarci neće ni primijetiti da im je ukrala srce.

Niko je ne može spriječiti u njenoj namjeri, niti odoljeti njezinom šarmu. Ove dame nerijetko krase dobre noge, šira ramena, upečatljivo lice, senzualne usne i prodorne oči.

Pripadnice ovog znaka najčešće imaju lijepu i gustu kosu. Ove žene se ne vole previše uljepšavati, ali njihov istančan ukus itekako se primijeti. Njihova ljepota je uvijek iznad prosjeka, a pored muškaraca obožavaju ih i djeca. Sretan je čovjek kojeg žena Škorpion zavoli iskreno, piše Atma.

3. Strijelac

Smisao za humor i slatko srce žene Strijelca utiče na muškarce više nego što možete pomisliti. Prvo će muškarca zavesti u zonu prijateljstva, a onda će se uvući ispod njegove kože. Ove žene muškarci nikada neće zaboraviti jer imaju najveće srce. Dame u znaku Strijelca su najzgodnije. Prosječne visine, sportske građe, ove ljepotice krasi prirodan talent da se ističu.

Često imaju lijepo i pomalo duguljasto lice, visoko čelo i izražene svijetle oči. Vole se oblačiti sportski i jednostavno, ali kada se trebaju predstaviti u punom sjaju, uradiće to na pravi način i odmjereno. Uvijek originalne, lako ukradu pažnju. Kada su u provodu, lako ćete ih primijetiti u gomili ljepotica, jer njihova ljepota i šarm dolaze do izražaja, posebno kada se dobro osjećaju.

(24sata)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije