Zanimljivosti

3 znaka Zodijaka kojima retrogradni Merkur donosi veliku sreću u ljubavi

3 znaka Zodijaka kojima retrogradni Merkur donosi veliku sreću u ljubavi
Foto: Arhiva/Ilustracija | 3 znaka Zodijaka kojima retrogradni Merkur donosi veliku sreću u ljubavi
N.N.

Kad Merkur krene retrogradno, svi koji vjeruju u astrologiju jedva čekaju da se ova planeta "vrati na pravi put".

Jer, dokle god Merkur ide unatrag, dotle su povećane šanse da jedni druge nećemo dobro razumiti, da će nam se češće kvariti elektronski uređaji, da ćemo imati "kraći fitilj" u komunikaciji i da ćemo morati da završimo započete poslove koje doživljavamo kao teške i komplikovane.

Ali, ozloglašeni tranzit nekim pripadnicima Zodijaka može da donese sjajan životni period. To se, prije svega, odnosi na osobe koje u natalnoj karti imaju retrogradni Merkur u trenutku rođenja.

Takođe, astrolozi najavljuju da bi do 3. juna, pa i desetak dana kasnije, pripadnici tri znaka Zodijaka mogli da pamte ovaj period po velikoj sreći na ljubavnom planu.

1. Ovan

Pripadnici ovog vatrenog znaka lako se mogu zaljubiti u osobu koju su do sada smatrali prijateljem. Uticaj retrogradnog Merkura natjeraće mnoge Ovnove da ljude kojima su poklanjali povjerenje počnu da gledaju u drugom svjetlu, iz emotivnog ugla.

Ono što je najbolje, Ovnovi neće morati mnogo da se trude da bi prijateljsku vezu pretvorili u ljubavnu bajku, biće dovoljno samo da pokažu svoje romantično interesovanje prema dosadašnjem prijatelju/prijateljici kroz nekoliko gestova i on/ona će odgovoriti na isti način.

2. Bik

Mnogim Bikovima koji su dugo tragali za srodnom dušom retrogradni hod Merkura u Blizancima donosi sudbinsku ljubav. To može da bude osoba iz vaše davne prošlosti sa kojom ste izgubili kontakt, ali i neko koga ste nedavno upoznali i odmah shvatili da je idealan za partnerski odnos.

Astrolozi savjetuju da se prepustite osjećanjima, jer bi ovo mogla da bude ljubavna priča na duge staze.

3. Vaga

Pripadnici ovog vazdušnog znaka odavno gaje simpatije prema osobi koju su upoznali preko posla, ali se nisu usuđivali da započnu ljubavnu priču, jer ne žele da miješaju poslovno i privatno. Moguće je i da postoji razlika u godinama kao dodatni "kamen spoticanja".

Retrogradni Merkur natjeraće Vage da promjene mišljenje i da "otpuste kočnice", što će ih uvesti u najljepšu ljubavnu priču kakvu nisu mogle ni da zamisle, prenosi Telegraf.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije