Zanimljivosti

4 znaka Zodijaka koje je nemoguće prevariti

4 znaka Zodijaka koje je nemoguće prevariti
Foto: Unsplash | 4 znaka Zodijaka koje je nemoguće prevariti
N.N.

Neke ljude, što bi se u narodu reklo, možete da prevedete žedne preko vode, ali, postoje i oni koji će vaše namjere nepogrešivo otkriti. Oni su takozvani ljudski detektori laži kojima ne promiče nijedna sitnica.

Astrolozi tvrde da ova četiri znaka Zodijaka imaju dar opažanja i analitičkog uma koji ih nikada nećete prevariti.

1. Škorpija

Škorpije su pravi detektivi koje je nemoguće prevariti. Kombinacija njihove izoštrene intuicije i dobrog oka za detalje pomaže im da svakoga u trenu ispravno procjene. Ponekad ni njima nije jasno zbog čega im neko nije "sjeo", ali vrijeme uvijek pokaže da su bili u pravu.

Osobe rođene u ovom vodenom znaku ne podnose laži, pa neće odustati dok ne raskrinkaju onoga ko je neiskren, a pri tom ne pokazuju nimalo milosti.

2. Djevica

Analitične Djevice primjećuju svaki detalj i vide ono što je drugima promaklo. Shvatiće da ih lažete po vašem govoru tijela, izrazu lica ili intonaciji, ali vas neće napasti.

Mudro će ćutati i pustiti vas da se upletete u mrežu svojih laži.

3. Blizanci

Blizanci su poznati po radoznalom umu, ali i po sposobnosti da "čitaju između redova". Mogu brzo da shvate da neko nije iskren, analizirajući njegove riječi i govor tijela.

Kako bi bili sigurni da su u pravu, postavljaju mnoga pitanja i obraćaju pažnju na svaki detalj. Nakon toga neće razotkriti lažljivca i osramotiti ga, već će sve okrenuti na šalu.

4. Jarac

Jarčevi su veoma skeptični, što ih same po sebi čini suzdržanima i sumnjičavima prema novim informacijama i ljudima. Oni svemu i svakome prilaze s oprezom i za njih je sve neistina dok se ne dokaže suprotno.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije