Zanimljivosti

Afroamerikanac u centru Čikaga "odvrnuo" pjesmu "Pukni zoro"

Afroamerikanac u centru Čikaga "odvrnuo" pjesmu "Pukni zoro"
Foto: Screenshot / Facebook | Afroamerikanac u centru Čikaga "odvrnuo" pjesmu "Pukni zoro"

Posljednje scene filma "Toma" snimljene su ovog vikenda u Čikagu, što znači da će legendarni Toma Zdravković uskoro dobiti filmski omaž kakav zaslužuje.

Korežiser filma Dragan Bjelogrlić bio je oduševljen atmosferom koja je vladala u Čikagu, a kada je pala i posljednja klapa, pred okupljenim statistima, i ekipom, u kojoj su bili glumac Milan Marić (Toma), glumica Sanja Marković (Goca, Tomina supruga), scenarista i korežiser Zoran Lisinac, producent Vladimir Lisinac, kao i jedan od najboljih domaćih direktora fotografije, Goran Goga Volarević, izjavio kako je ovo bilo jedno od najboljih snimanja na kojima je učestvovao.

U jednom trenutku, na setu su se odnekud pojavili i autentični marijači iz Meksika, koji su napravili pravi štimung.

Ipak, najzanimljivija situacija desila se u vrijeme pauze između dvije scene, kada je ulicama u centru Čikaga odjeknula pjesma "Pukni zoro" koja je dopirala iz slingshota koga je vozio Afroamerikanac sa dredovima, a pored njega je sjedila kostimirana djevojka u kostimu zečice.

Ubrzo se na mjesto događaja, iznenađen, pravo iz svog boksa, pojavio i Dragan Bjelogrlić, kome se dopalo ovo iznenađenje koje su mu priredili "Chicago Events" i "Serbian Times". Ništa manje u prizoru nisu uživali ni ostali, koji su iskoristili priliku da se fotografišu sa automobilom budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije