Zanimljivosti

Ako nacrtate ovaj znak, nećete znati šta ćete sa novcem

Ako nacrtate ovaj znak, nećete znati šta ćete sa novcem
Foto: Pixabay | Ako nacrtate ovaj znak nećete znati šta ćete sa novcem

Jedan simbol se smatra pozitivnim i moćnim, a to je znak beskonačnosti, a kako kažu feng šui stručnjaci, ovaj znak je u stanju da pozitivno utiče na svaki prostor u kome će se nalaziti.

Simbol beskonačnosti je jedan od najstarijih simbola koji se koriste u mnogim kulturama i smatra se da pozitivno podiže energiju, a posebno značenje ima kada se nosi kao privjesak na narukvici ili crvenom koncu.

Ovaj simbol se koristi za harmoniju i ravnotežu, a povezan je i sa brojem osam, koji simbolizuje bogatstvo i prosperitet. U feng šuiju, simbol beskonačnosti se koristi za harmonizaciju prostora i poboljšanje vitalne či energije u domu.

Prema feng šui stručnjacima postoji simbolika da ovaj znak treba nacrtati na parčetu papira i nositi u novčaniku kako bi privukao energiju obilja i protoka novca.

Dodaju da ga možete ukrasiti, obojiti svojom omiljenom bojom ili mu dati svoj lični pečat. Ako ovaj znak često crtate u svom planeru ili dnevniku, to može dovesti do uspjeha, a ako ga istaknete u spavaćoj sobi, pojačaće energiju ljubavi među partnerima, piše Najžena.alo.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije