Zanimljivosti

Amerikanka otkrila koji je prvi "vijesnik" turističke sezone u Hrvatskoj (VIDEO)

Amerikanka otkrila koji je prvi "vijesnik" turističke sezone u Hrvatskoj (VIDEO)
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL | Amerikanku otkrila koji je prvi "vijesnik" turističke sezone u Hrvatskoj (VIDEO)

Američka tiktokerka Niav Konno, koja živi u Hrvatskoj, tačnije u Makarskoj, u jednom od posljednjih videa na komentarisala je skok cijena u trgovinama uoči početka turističke sezone.

"Znate li kako možete znati da je početak sezone u Hrvatskoj? Cijene svega su skočile", istaka je Niav koju su posebno iznenadile cijene krema za sunčanje koje idu i preko 20 evra.

Njen video izazvao je puno reakcija.

"Cijene u Hrvatskoj su jako visoke, pogotovo u Dalmaciji kada je turistička sezona pa je bolje da kupite stvari koje možete negdje drugdje i ponesete sa sobom", "Jako su porasle cijene otkako je uveden euro", "Prije desetak godina cijene su bile tri puta manje", samo su neki od komentara ispod objave, prenosi Index.hr.

@mylifeincroatia Has sunscreen always cost this much?!? #niavincroatia #lifeincroatia #makarska #summerseason #peakseason #touristdestination ♬ original sound - Niav in Croatia

Niav u Hrvatskoj živi oko dvije godine, a na TikToku redovno objavljuje svoja iskustva.

"Odselila sam se s 18 godina. Prvo sam živjela u Engleskoj, pa u Australiji, a sad u Hrvatskoj. Živim u malom gradiću na obali gdje uživam u sporom tempu i jednostavnom životu. Okružena sam prirodom i divnim ljudima. Mnogo stvari obožavam u Hrvatskoj u poređenju s SAD-om", otkrila je u jednom od videa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije