Zanimljivosti

Astrolozi otkrili ko ima najviše sreće u igrama

Astrolozi otkrili ko ima najviše sreće u igrama
Foto: Unsplash / Ilustrativna fotografija | Astrolozi otkrili ko ima najviše sreće u igrama
Nezavisne novine

Astrolozi su naveli kojim znakovima Zodijaka se sreća najčešće osmjehuje. Oni znaju kako da iskoriste svaku priliku da se obogate, a od igara na sreću najviše profitiraju!

Po riječima astrologa, najčešći dobitnici na lutriji i igrama na sreću su predstavnici ova tri znaka - Djevice, Blizanci i Vodolije.

Djevica

Djevice su zaista radne, ali s vremena na vreme požele da vode nešto rasipniji život, da troše nemilice i ne brinu o novcu. Zbog stalnog napornog rada i strpljenja, sudbina ih često "časti".

Uslov je da se odvaže na igre na sreću. Jer zapravo, ovaj znak bolje zna da zaradi nego da se bogati ulaganjem u neki biznis.

Blizanci

Blizanci su miljenici zvijezda. Najčešće od svih znakova imaju sreće na lotou i drugim igrama. Koliko puta ste čuli da je neki vaš prijatelj koji je rođen u ovom znaku, a nedavno se žalio na život, odjednom postao bogataš? Oni ne žure da potroše novac koji im je "pao s neba". Dugo razmišljaju o svakoj investiciji, ako je potrebno, konsultuju se sa stručnjacima i iskusnijim prijateljima.

Vodolije

Vodolijama je glava stalno u oblacima, neprestano sanjaju o srećnijoj budućnosti. Kako su uporni u tome, zvijezde im se često revanširaju tako što im "pošalju" novac i poklone.

Vodolije vole da se igraju, da pobjede "sistem" i pokažu da su pametniji od svih (što nerijetko i jesu), a lako dolaze do novca. Po pravilu, pare nika ne troše na "gluposti", već tačno znaju gdje će svaki dinar da "ode".

(Pink.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije