Zanimljivosti

Blizanci (10) ukrali auto, a za sve je "kriva" majka (FOTO/VIDEO)

Blizanci (10) ukrali auto, a za sve je "kriva" majka (FOTO/VIDEO)
Foto: Facebook / Alachua County Sheriff | Blizanci (10) ukrali auto, a za sve je "kriva" majka (FOTO/VIDEO)

​Najnoviji primjer zavisnosti o elektronskim uređajima stiže s Floride, gdje se prošle sedmice odigrala prava drama. Kada im je majka oduzela tablet, 10-godišnji blizanci, brat i sestra, odlučili su joj ukrasti automobil i krenuti u nepoznato.

Zavisnost o elektronskim uređajima veliki je problem za roditelje koji najčešće nemaju drugog izbora nego zabraniti svojoj djeci njihovo korištenje.

Prošlog četvrtka oko ponoći, policija je dobila dojavu o ukradenom automobilu za kojim je ubrzo krenula potjera, a oko četiri sata ujutro, automobil je uočen na auto-putu Alauka.

Na veliko iznenađenje policije, za upravljačem ukradenog automobila bio je 10-godišnji dječak dok mu je društvo na suvozačkom sjedalu pravila njegova sestra.

Na policijskim fotografijama vide se djeca kako s podignutim rukama izlaze iz vozila, a kada su policijski službenici kontaktirali majku, ona je nakon putovanja dugog tri sata stigla po svoju djecu i odvela ih kući.

"Usput je rekla da ih neće tužiti" navodi CNN.

Prema policijskom izvještaju, blizanci su bili "uzrujani" zbog svoje mame koja im je "oduzela elektronske uređaje".

Policija je dodala da im je majka zaplijenila uređaje jer ih djeca "nisu koristila na odgovarajući način", a nakon istrage i razgovora s porodicom, zaključeno je da majka nije zlostavljala djecu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije