Zanimljivosti

Četiri horoskopska znaka treba da se spreme za turbulencije

Četiri horoskopska znaka treba da se spreme za turbulencije
Foto: Pixel | Četiri horoskopska znaka treba da se spreme za turbulencije
N.N.

Pun Mjesec u Blizancima očekuje nas 8. decembra gdje će uhvatiti aspekat sa retrogradnim Marsom, koji takođe boravi u ovom znaku, pa će to biti pravi izazov za sve ljude da se suzdrže od pogrešnih riječi i odluka.

Pun Mjesec u Bliznacima će biti veoma osjetan u narednim danima, jer ćete uvideti da svi ljudi imaju potrebu da vam kažu sve što im padne na pamet. To je poriv da kažemo teške reči zbog kojih bismo kasnije mogli da se pokajemo.

Pun Mjesec u aspektu sa Marsom navešće pojedine osobe da iz bijesa donose odluke koje će biti potpuno pogrešne. Ne treba da dozvolimo da u afektu donosimo odluke koje će ovog decembra kada težak period i dalje traje, biti potpuno pogrešne za dalju budućnost.

Pun Mjesec najteže će pasti Blizancima, Strijelčevima, Ribama i Djevicama.

BLIZANCI

Vi od svih znakova najviše treba da se pripazite punog Meseca jer ćete biti skloni lošim odlukama, a psihičko stanje će biti loše. Osetićete nalet besa koji može da vas navede da donesete odluke zbog kojih biste mogli kasnije da se pokajete. Osećaćete bes u narednim danima.

STRIJELAC

Pun Mjesec u Blizancima je u sedmom polju donosi vam krizu u partnerskim odnosima. Ukoliko ste u braku vi i partner imaćete potrebu da kažete jedno drugom riječi koje mogu da vas povrede u narednom periodu. Tek kada prođe pun Mesec, možete da shvatite da ste pogrešno protumačili neke situacije sa osobama koje su vam važne.

RIBE

Pun Mjesec u desetom polju donosi vam krizu na poslu. Imaćete snažnu potrebu za promjenom radnog mjesta ili profesije. Do vas će stići neke informacija o radnom mjestu zbog kojih ćete želeti da date otkaz preko noći. Probajte da ostanete suzdržani u narednom periodu jer nije dobar trenutak da date otkaz.

DJEVICA

Pun Mjesec donosi vam porodične probleme. Moguće je da dobijete neko nepovoljno rešenje u vezi sa stanom ili kaznu. Pojedine Device možda riješe da se presele u ovom periodu. Ukoliko planirate neko ulaganje u dom, probajte to da izbjegnete u ovom periodu.

Pun Mjesec napraviće aspekat i sa Venerom i Neptunom.

Mjesec u Blizancima u opoziciji sa Venerom u Strijelcu

Ovaj uticaj unosi neku nelagodu u naše emocije, sklonosti da kritikujemo sebe i druge, ili da pronalazimo mane nekoj situaciji ili osobi, da to nije ispalo onako kako treba, već je trebalo ipak biti malo drugačije...

Izbegavajte donošenje nekih bitnijih odluka, zato što može da se desi da od jednog drveta ne vidite čitavu šumu...

Mjesec u Blizancima kvadrat Neptun u Ribama

Ovaj uticaj lako može da nas preplavi, pa da donese u našu svijest opet one iste strahove koji su potisnuti, a za koje možda mislimo da smo ih prevazišli. Može donijeti strah od budućnosti da neće sve kako želimo da ispadne najbolje za nas.

Ovaj uticaj donosi nam mogućnost da neke tajne otkrijemo, ili sumnju da neko nešto skriva od nas, a što je značajno. Susret sa Neptunom može djelovati dvojako, ili da donese iluzije i pogrešne zaključke, laži obmane i samoobmane, ili će donijeti prepuštanje toku života, pa gde god da nas on odnese, a odnijeće nas svakako tamo, na onu destinaciju u koju istinski vjerujemo.

(Informer)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije