Zanimljivosti

Članovima porodice naplaćuje božićnu večeru: "Jeftinija sam od restorana"

Članovima porodice naplaćuje božićnu večeru: "Jeftinija sam od restorana"
Foto: Nicole Michalou | Članovima porodice naplaćuje božićnu večeru: "Jeftinija sam od restorana"

Britanka Carla Bellucci za svoje goste ima posebno božićno iznenađenje koje će ih dočekati na vratima. Svakom od njih će naplatiti večeru koju je pripremila jer smatra da zaslužuje da zaradi nakon kuvanja za 15 ljudi. Tvrdi da je jeftinija od restorana, ali neki su joj otkazali dolazak.

Sada, kako se bliži praznično vrijeme, Carla (42), očekuje do devet gostiju, uz njenu užu šestočlanu porodicu, koji će sjediti za stolom u njenoj kući na Božić.

Svakom od njih će biti naplaćeno 170 evra za punu večeru s puretinom, uključujući čašu šampanjca, piše Daily Mail.

"Daću im jednu čašu šampanjca, a ako žele još pića, mogu donijeti svoje. Sve što radim je za profit i moja porodica to razumije", kaže Carla. Dodala je da su neki rođaci bili zgroženi njenom idejom i javili su joj već da možda neće doći, prenosi Index.hr.

"Ako želite kvalitet, morate ga platiti. Možda ćete pronaći jeftiniju verziju od moje, ali moja će večera biti puno otmenija od toga. Ne bi bilo ništa jeftinije da odete u restoran ili hotel na božićni obrok, pa zašto bih ja ostala bez novca", istakla je.

Rekla je da će vrata otvoriti oko 14 časova, a u 22 časa sve će ih poslati kući. Karla je prije nekoliko godina bila "najomraženija žena u Britaniji" kada je priznala da "muze sistem" tokom intervjua za emisiju This Morning 2019.

Kritkovali su je jer je dobila besplatnu operaciju nosa nakon što je odglumila depresiju. Zbog prijetnji koje je dobijala bila je prisiljena da se preseli. Ranije ove godine, kada je njena kćerka napunila 18 godina, Karla je otkrila kako je potrošila preko 11.000 evra na proslavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije